Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 MA i Medicinsk ret 2023

2 MA Programmer i Medicinsk ret 2023

Oversigt

Optjening en Master of Arts (MA) betyder en studerende som afsluttet en postgraduate uddannelse, der typisk varer et til tre år. Deltids- og fuldtidsansatte indskrivning optioner er typisk tilbudt at give mulighed for de studerende at balancere deres skolegang med deres arbejdsliv. Erhvervelse af en mester 's grad normalt indebærer robust uddannelse og forskningsprogrammer.

Hvad er en MA i Medical Law? Denne særlige mester 's grad indebærer en dyb undersøgelse af, hvordan juridiske og etiske spørgsmål påvirker den medicinske industri. Det forbereder sundhedspersonale og advokater både at tackle svære problemer, som industrien står over for hver dag. Der er utallige tvivlsomme praksis i sundhedsvæsenet verden, der skal behandles af uddannede fagfolk. En medicinsk lov mester 's giver de studerende viden om bioetik og hvordan sociale problemer påvirker mennesker med behov for pleje.

Tage kurser i medicinsk lov gør kandidater godt afrundede og informerede personer, der kan løse problemerne og forbedre livet for andre. En videregående uddannelse også øger chancerne for højere løn og mere tilfredsstillende karriere.

Undervisning for en mester 's i medicinsk lov varierer afhængigt af skolen. Disse grader tilbydes på verdensplan. Omkostninger og gebyrer varierer meget på grund af dette.

De, der opgradere med grad i medicinsk lov typisk finde job som sundhedspersonale. Assistenter, læger, sygeplejersker og læger er alle mulige karriereveje for kandidater. Dette giver mulighed for evnen til at gøre smartere beslutninger end andre sundhedspersoner uden en videregående uddannelse, der beskæftiger sig med juridiske og etiske problemer. Andre bliver medicinske advokater, retsmedicinske sygeplejersker eller retsmedicinere, der arbejder på det retlige område, men specialiserer sig i medicinske emner.

Læring om denne mester 's grad er kun det første skridt.Hvis du 're interesseret i at blive en kandidat med en MA i Medical Law, holde forske skoler, der tilbyder denne grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • MA
 • Jura
 • Medicinsk ret
Studieområde
 • Jura (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger