Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 23 MA i Menneskerettigheder 2023

23 MA Programmer i Menneskerettigheder 2023

Oversigt

En Masters of Arts grad er en af ​​de mest populære postgraduate uddannelse muligheder, og med god grund. MA-studerende kan få værdifuld erfaring, udvide deres viden base, bygge kritisk tænkning, og studere i en lang række forskellige områder, herunder menneskerettigheder og borgerlige rettigheder. Så hvad er en MA i Menneskerettigheder?

&nbsp

En MA i Menneskerettigheder omfatter undersøgelse af lovgivning og politik i hele verden om menneskerettigheder, samt de sociale, miljømæssige, politiske og økonomiske sammenhænge i initiativer mange rettigheder. Disse programmer ofte også indeholde en stærk vægt på retorik, argument konstruktion, og kritisk tænkning.

&nbsp

Der er mange fordele ved at få en MA i Menneskerettigheder, ikke mindst som er en stærk forståelse af den sammenhæng til forbedringer af menneskerettighederne i hele verden. Det uddyber også viden og forbedrer problemløsning færdigheder.At få en MA er et vigtigt skridt på vejen til at opnå en ph.d., for dem der er interesseret, og kan også føre til øget konkurrenceevne på det globale arbejdsmarked.

&nbsp

Der er mange karrierer, der kan forfølges med en MA i Menneskerettigheder. Et populært valg er lov, giver eleverne mulighed for at forfølge lovlige karriere bekæmpe misbrug af rettigheder. Regeringen og nonprofit arbejde er også gode valg for dem med en grad i menneskerettigheder, og i mange tilfælde akademiske karrierer er også åbne for dedikerede studerende eller håbefulde lærere.

&nbsp

Omkostningerne ved en grad i menneskerettigheder kan variere meget, afhængigt af variationer i programmer, institutioner og situationer. Selv det land undersøgelsen kan have en væsentlig indflydelse på prisen. Det er vigtigt, at fremtidige studerende forskningsprogrammer omhyggeligt for at afgøre, om deres ønskede universitet er en god økonomisk pasform.

&nbsp

Hvis du er interesseret i at forfølge en kandidatgrad inden for menneskerettigheder, så komme i gang i dag. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Menneskerettigheder
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat