Keystone logo

6 MA Programmer i Humaniora Historie Middelalderstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Historie
  • Middelalderstudier
Studieområde
  • Humaniora (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MA Programmer i Humaniora Historie Middelalderstudier

En Master of Arts, også kendt som en MA, er en almindelig form for kandidatgrad, der tilbydes på mange universiteter globalt. Sammen med Master of Science grad, MA er en af ​​de mere almindelige kandidatuddannelser rådighed. MA studier er generelt koncentreret i et emne relateret til kunst, engelsk, historie, kunst eller humaniora.

Hvad er en MA i Medieval Studies? Middelalderstudier er et bredt felt, der ofte studeres med en tværfaglig tilgang. Ofte kan eleverne vælge at forfølge en historisk, arkæologisk eller litterære spor i middelalderlige undersøgelser, eller en kombination af alle tre. Et af hovedpunkterne i en MA i Medieval Studies undersøger kilde manuskripter og kunst fra middelalderen. Mange universiteter, der tilbyder denne grad er placeret i historisk vigtige regioner, hvilket giver eleverne mulighed for at forfølge deres egen første hånd forskning.

Fortsat en Master of Arts i Medieval Studies er en fed virksomhed, der lægger vægt organisation, arbejdsetik, koncentration og engagement. Den tværfaglige denne grad betyder, at de studerende vil komme med en bred baggrund i mange aspekter af historie, lingvistik, engelsk og kunst.

MA-programmer varierer meget mellem de forskellige skoler, og at omkostningerne ved optagelse vil variere så godt. Programmer kan tage alt fra et til tre år at gennemføre. Det er bedst at kontakte bestemte skoler vedrørende omkostninger.

De, der fuldføre en MA i Medieval Studies har en bred vifte af muligheder for fremtidige karriere. Mange vælger at fortsætte deres uddannelse ved at forfølge en ph.d.-uddannelse på et relateret område. Dette kan føre til en undervisning job på et universitet eller måske en forskerstilling. Dem, der skridt videre uden for den akademiske verden kan forvente at anvende de færdigheder, de har fået til en række karrierer i museer, undervisning, regering og arkiver.

Dette program er velegnet til online undersøgelser, især for dem, der bor i områder, hvor de ikke kan få adgang til et universitet. Desuden kan den fleksibel tidsplan for online klasser være til stor hjælp for mange studerende. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.