Keystone logo

1 MA Programmer i Miljøvidenskab Miljøvidenskab Miljøbiologi 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Miljøvidenskab
  • Miljøvidenskab
  • Miljøbiologi
Studieområde
  • Miljøvidenskab (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MA Programmer i Miljøvidenskab Miljøvidenskab Miljøbiologi

Et sæt faglige færdigheder kan forbedres med yderligere undersøgelser. At gå ud over de grundlæggende kurser kræver færdiggørelse af en kandidatgrad. Disse avancerede programmer hjælper kandidater opnå højere niveauer af karriere succes.

Hvad er en MA i miljøbiologi? Det er en toårig kandidatgrad, der giver de studerende de videnskabelige færdigheder, der er nødvendige for at analysere og løse problemer inden for økosystemer. Miljøbiologi programmer er velegnede til dem, der allerede har gennemført en bachelorgrad i biologi, zoologi eller et andet beslægtet felt. Studerende fokuserer på forholdet mellem miljømæssige faktorer og levende organismer. Emner kan omfatte befolkningsstudier, geologi og evolutionær videnskab. Studerende udforsk grundlæggende teorier og sætte dem i praksis inden for bestemte økologiske miljøer som vådområder, skove og bjergrige terræn.

Efter afslutningen af ​​et af disse programmer, er kandidater forberedt med avancerede videnskabelige færdigheder. Ikke alene er deres analytiske tænkning, læsnings- og skriveevner forbedret, men de er også klar til at arbejde på uafhængige felt- og laboratorieforskningsprojekter. For fuldt ud at forstå denne disciplin s specifikke emne, er deres viden om alle relaterede naturvidenskaber, såsom kemi og biologi, også forbedret.

Omkostningerne ved et af disse programmer kan variere afhængigt af institutionen. De interesserede bør kontakte admissionsafdelingerne for universiteter under overvejelse for specifikke detaljer om gebyrer og undervisningsrenter.

Fagfolk, der har erhvervet deres MA i miljøbiologi, er klar til at fremme i deres karriere. Mange fortsætter med at færdiggøre ph.d.-uddannelser og ind i akademiske fag som universitetsprofessorer. Andre kan vælge at blive gymnasielærere eller universitetslærere med det samme. De er også kvalificeret til at arbejde som miljøkonsulenter til risikovurderingsfirmaer. Nogle opfordres til at tilbyde politiske forslag til lovgivere om virkningerne af industrielle processer på miljøforhold. Andre karrieremuligheder omfatter arbejde som folkesundhedstjenestemænd, projektledere og direktører for bevarelsesorganer.

Det er vigtigt at begynde at undersøge mulighederne så hurtigt som muligt. Traditionelle college kurser er til rådighed, men mange nyder godt af den bekvemmelighed, der tilbydes af online universiteter. Arbejdende fagfolk og internationale studerende kan finde fjernundervisningsløsninger til at være praktisk og økonomisk. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.