Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 MA i Moderne litteratur 2023

3 MA Programmer i Moderne litteratur 2023

Oversigt

For studerende, der har afsluttet deres bachelorgrad, er en kandidatuddannelse ofte en givende forfølgelse. En Master of Arts fokuserer på humaniora og kræver to eller flere års omfattende studie for færdiggørelse af programmet.

Hvad er en MA i moderne litteratur? Dette studiefelt kan være et meget givende kandidatprogram for studerende, der elsker at læse og udforske nuancerne i skrivning. Som studerende i et sådant program vil du sandsynligvis tage klasser som engelsk litteratur, litterær teori og kritik, global miljølitteratur, poesi, lingvistik og skrivning. Din kandidatuddannelse kan være fokuseret på det område eller kulturer du er mest interesseret i at studere for en rig og personlig læringserfaring.

Efter eksamen kan eleverne nyde en bred litteraturforståelse (som er nyttig i daglig læsning og samtale), øget og detaljeret analytisk tænkning samt styrket skriftlig og talt kommunikationsfærdigheder - nyttigt i komplicerede, men nødvendige hverdagsliv.

Udgifter til en MA i moderne litteratur varierer afhængigt af faktorer som det pågældende universitet og placeringen af ​​universitetet du er interesseret i. Tal med din akademiske rådgiver for mere information om undervisningsomkostninger.

Studerende, der er interesseret i kommunikation eller forlagsbaner, kan få gavn af at studere moderne litteratur. Kandidater kan også gå videre til vellykkede karriere i internationale relationer og sociologi. Endelig kræver studerende, der er interesseret i en mere detaljeret karrierevej, job som redaktører og oversættere nogle gange en øget forståelse af litterære traditioner, så studerende med en MA i moderne litteratur trives ofte på disse områder.

MA-programmer i moderne litteratur kan findes og udfyldes online. Du kan også finde denne grad valg på et universitet nær dig, hvor du kan lære fra ansigt til ansigt instruktion. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Moderne litteratur
Studieområde
  • Humaniora (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger