Keystone logo

5 MA Programmer i Humaniora Arkivvidenskab Museumsvidenskab Museumsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Arkivvidenskab
  • Museumsvidenskab
Studieområde
  • Humaniora (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Humaniora Arkivvidenskab Museumsvidenskab Museumsstudier

En Master of Arts (MA) i Museum Studies indebærer en omfattende kig på Museum and Gallery samlinger, herunder fortolkningen af ​​galleriet og studiet af kulturarven konservering. Dette program vil give de studerende en mulighed for at lære om de ins og outs af museer og lære de færdigheder til at udvikle en karriere i arv, galleri eller museum sektor.

Studerende, der ikke er bekendt med programmet måske spørge, hvad er en MA i Museum Studies? Dette program er en tilbundsgående undersøgelse af den kulturelle bevægelse arv og de teoretiske og praktiske aspekter af at arbejde inden for en lang række tilknyttede institutioner. Nogle af de udbudte kurser omfatter forvaltningen museer og kulturarv, moderne kunst, færdigheder til kulturarven, tværfaglige metoder til arv forskning, museum teori og historie, studiet af udstillinger og meget mere.

Studerende, som stiger i denne master 's program kan drage fordel af at lære en række færdigheder, der kan bruges i forskellige aspekter af livet, og ikke kun i en historisk institution. Fra ledelsesmæssige færdigheder til samfund opsøgende og objekt-baseret læring, vil de studerende dække det hele med dette kursus. Studerende kan også drage fordel af praktik muligheder for at arbejde på en kulturarv institution eller muligheder for at arbejde på en arkæologisk udgravning eller lignende arv projekt.

Hvert program omkostninger vil variere afhængigt af den institution, den tilbydes på, og hvilket land institutionen er beliggende. Kommende studerende bør forskning programmet grundigt for at afgøre, om kurserne matcher deres karrieremål, og derefter kontakte den institution direkte til specifikke registreringsafgifter og tilknyttede udgifter.

Kandidater af programmet kan finde sig selv i stor efterspørgsel efter en række forskellige positioner, herunder arkæolog, slægtsforsker, historiker, museum ejer, leder eller bestyrer, eller filosof. Studerende kan også vælge at fremme deres uddannelse og blive en professor eller pædagog af forskellige historiske eller arkæologiske emner.

Denne mester 's program kan studeres på fuld tid eller deltid. Den del tid mulighed er ideel til studerende med job eller tidligere træfninger som har til hensigt at nå deres mester 's mens du stadig holder deres eksisterende tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.