We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 MA Programmer i Scenekunst Musik Instrumentalmusik 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Scenekunst
  • Musik
  • Instrumentalmusik
Studieområde
  • Scenekunst (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

MA Programmer i Scenekunst Musik Instrumentalmusik

Master of Arts grader er tilgængelige for studerende, der har afsluttet en bachelorgrad eller tager en sammen med en kandidatuddannelse. Afhængig af deltagernes deltagelse og programkrav kan disse grader vare mellem et og fire år.

Hvad er en MA i musikinstrument? Musikinstrumenter er et bredt område, der ofte omfatter en kombination af praktisk, teknikbaseret læring og teoretisk, forelæsningsbaseret læring i musik. Studerende kan vælge at følge et akademisk spor i et enkelt instrument, en instrumental familie, komposition eller musikundervisning. Typiske undersøgelser lægger stor vægt på musikalsk historie og analyse sammen med teknik kurser, hvor den studerende er uddannet på en eller flere typer instrument. Uanset specialiseringsområdet undersøger de fleste musikalske instrumenteringsstuderende musikteori og afslutter en afsluttende afhandling eller et projekt for at modtage deres grad.

Færdigheder, der tilbydes af musikinstrumentalstudier, omfatter evnen til at spille et eller flere instrumenter på et avanceret niveau, evnen til at komponere og læse musik og overlegne teamwork evner. Studerende med disse træk er velforberedte til professionelle musikkarriere og kan være i stand til at sikre mere prestigefyldte stillinger hurtigere på grund af deres kvalifikationer.

Ud over de sædvanlige faktorer, der kan påvirke studiekostnader, kan eleverne muligvis afbalancere yderligere udstyr og recitationsgebyrer for en MA i musikinstrument. Fremtidsorienterede studerende opfordres til at nå ud til deres universitets finansielle kontorer for den mest up-to-date information.

Uddannelse i musikalsk instrumentering kan forberede eleverne til at starte en række karriere på den internationale scene. Udover at opnå de færdigheder, der er nødvendige for at udføre som solist, lærer eleverne værdifulde forretnings- og teambyggingsstrategier, der kan bruges til yderligere positioner i forskellige ensembler og orkestre. Yderligere muligheder for studerende med denne grad omfatter job som musiklærere og vejledere både i uformelle og formelle uddannelsessystemer.

Et typisk MA i musikinstrumentprogram involverer fysisk afspilning af instrumenter og kan kræve deltagelse på campus, selv om mere fleksible muligheder kan være tilgængelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.