Keystone logo

32 MA Programmer i Humaniora Sprogstudier Oversættelse 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Oversættelse
Studieområde
  • Humaniora (32)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Humaniora Sprogstudier Oversættelse

En Master of Arts eller MA grad, er et avanceret akademisk præstation, der tilbyder en mere omfattende undersøgelse af pensum dækket i en beslægtet bacheloruddannelse. Studerende, der arbejder hen imod Master of Arts grader generelt har brede faglige baggrunde og en stærk forståelse af en række forskellige discipliner, herunder, men ikke begrænset til, historie, humaniora, engelsk, filosofi, teologi, samfundsvidenskab og kunst.

Lige hvad er en MA i oversættelsen? En Oversættelse Masters-programmet tilbyder en grundig gennemgang af oversættelse teorier og praksis og tog studerende til at blive eksperter i tværkulturel kommunikation og forståelse. Oversættelse kandidatstuderende foretage sprogspecifikke kurser for at lære at oversætte en bred vifte af skriftlige og mundtlige kommunikation, herunder lærebøger, historiske dokumenter, håndskrevne breve, brugermanualer, romaner, skuespil, digte, eller en række andre medier.Yderligere emner af undersøgelsen kan omfatte en gennemgang af computer-assisteret oversættelse værktøjer anvendes af professionelle oversættere, samt kulturstudier relevante for det eller de sprog ved hånden.

Studerende, der fuldføre Translation MA-programmer er godt forberedt til en række roller inden for de konkurrencemæssige områder oversættelse og tolkning. Mange kunder føler, at en avanceret Oversættelse grad forbedrer troværdighed, hvilket betyder, at mastergrad indehavere er mere tilbøjelige til at finde rentable arbejde end deres mindre uddannede kolleger.

Omkostningerne ved en kandidatgrad program in Translation varierer meget fra skole til skole og fra land til land, så det tilrådes, at interesserede studerende kontakte hver skole af interesse for at opnå konkrete undervisning oplysninger.

Studerende, der afslutter Translation Studies kandidatuddannelser er godt rustet til at arbejde som freelance-oversættere eller tolke, som oversættelse softwareudviklere, som offentlig myndighed ansatte eller i personlige eller erhvervskunder oversættelse, blandt andre relaterede erhverv.

Der findes mange internationale muligheder for studerende interesseret i at opnå en MA i oversættelse. Mange studerende, især dem, der bor i fjerntliggende områder, vælger at tilmelde sig online oversættelsesprogrammer, skyldes i vid udstrækning til graden af fleksibilitet, de tilbyder. Kandidatguide 'omfattende database er et godt sted at begynde at udforske de globale muligheder, der findes for studerende, der ønsker en avanceret oversættelse grad. For at finde et kursus, der passer til dine behov, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.