Keystone logo

7 MA Programmer i Forlagsvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Mediekundskab
  • Forlagsvirksomhed
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

MA Programmer i Forlagsvirksomhed

Studerende, der er interesseret i at forfølge en videregående uddannelse bør overveje at tjene deres herre 's grad. Denne akademisk grad tildeles personer, der har gennemgået en omfattende undersøgelse af et bestemt felt eller område af interesse ud over det af en bachelor 's grad.

Hvad er en MA i Publishing? Denne master 's program er ideelt for dem, der ønsker at fremme deres karriere inden for forlagsbranchen. Kurserne vil fokusere på sproglige spørgsmål, oversættelser, færdigheder, der kræves for karriereudvikling og brede vigtigste problemer i industrien i det 21. århundrede. Nogle kurser vil også omfatte generel ledelse færdigheder gennem afhandling og uafhængig undersøgelse.

Studerende, der vælger at få deres mester 's kan drage fordel af flere faktorer i hele programmet. Ud over at få ledelsesmæssige færdigheder, vil de også være udstyret med avancerede IT færdigheder og en forståelse for udgivelse verden som helhed.De vil også lære både den finansielle og redaktionelle side af forlagsverdenen, og alt fra korrektur print og medier til markedsføring bogen.

Hver institution og programmet er forskellige; derfor registreringen omkostninger vil variere. Interesserede studerende opfordres til at kontakte skolen direkte til forskning i programmet og finde ud af de særlige gebyrer, der er forbundet.

Kandidater i programmet kan være i stand til at komme ind i branchen på et højere niveau, end det ellers ville have været muligt. Mange kandidater ideelt ønsker at arbejde direkte med et forlag eller bliver ejer eller leder af deres egen virksomhed. De kan dog også finde en karriere som redaktør, korrekturlæser eller forfatter. De kan også finde arbejde i andre områder ved hjælp af IT og ledelsesmæssige evner til at guide dem.

Med kurser udbudt på både fuld tid og deltid, der er fleksibilitet til at behage enhver studerende med en travl tidsplan.De fleste institutioner tilbyder online klasser og fjernundervisning moduler til at rumme dem, der bor ud af landet eller har endda travle tidsplaner. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.