Keystone logo

7 MA Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Regering 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Regering
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MA Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Regering

For at opnå en Master of Arts, skal studerende typisk afslutte en bacheloruddannelse og derefter opfylde yderligere to eller tre års studier. Disse programmer varierer i længden afhængigt af interesseområde.

Hvad er en MA i regeringen? Denne type program vil sandsynligvis fokusere på praktiske regeringsspørgsmål, selv om de nøjagtige kursusarbejde ændres fra et program til det næste. Mange elever lærer om politikudvikling, internationale relationer og politisk teori. Afhængigt af universitetet kan de studerende være i stand til at studere en bestemt form for regering eller ledelse i en bestemt region. Klasser har ofte emner som sprogstudier, økonomi og forfatningsmæssig analyse, og mange programmer omfatter praktikophold og andre praktiske øvelser.

Studerende, der slutter en Master of Arts i regeringen, kan få flere vigtige kompetencer, såsom analytisk tænkning, historisk forståelse og forståelse af den offentlige politikudvikling. Disse færdigheder er nyttige, når det kommer til at gøre mening af sager, der påvirker everday mennesker.

De interesserede i prisen på et MA-program skal kontakte en skole direkte. Master of Arts-priserne varierer mellem skoler, så kontakt til et admissions kontor er den bedste måde at få flere detaljer på.

Studerende med en MA i regeringen er typisk klar til at komme ind i arbejdsstyrken, forudsat at de ikke ønsker at fortsætte med at studere og opnå en højere grad. Tilgængelige job kan omfatte indgangsniveauer inden for forskellige forvaltningsområder samt administrative stillinger i lokale kontorer. En Master of Arts åbner også mange instruktørmuligheder, underviser regeringens filosofier til elever i alle aldre. Denne grad kan også kvalificere enkeltpersoner til at blive forfattere og journalister for et hvilket som helst antal publikationer, skriftlig udtalelse eller forskningsdokumenter.

En kandidat for kunst i regeringen kan optjenes på stort set ethvert universitet, og online-klasser er ofte tilgængelige. For at få flere oplysninger, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.