Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 56 MA i Religionsvidenskab 2023/2024

56 MA Programmer i Religionsvidenskab 2023/2024

Oversigt

Optjening en Master i religiøse studier, er et godt valg for folk, der ønsker at hjælpe andre og stræber efter at gøre verden til et bedre sted. Studerende, der afslutter med en grad i religiøse studier kan arbejde på at løse religiøse konflikter, yde rådgivning og undervise andre tålmodighed, medfølelse og forståelse.

Kommende studerende typisk spørge, hvad er en MA i religiøse studier? Det er en mulighed for yderligere at studere verdens religioner, herunder tekster og arbejdet i vigtige religiøse figurer. Den viden kan bruges til at hjælpe med at løse konflikter og forbedre relationerne mellem mennesker fra forskellige religioner.

De er en række fordele ved at tjene en MA i religiøse studier. Den ene er, at de studerende ofte udvikler øget empati, da de er udsat for perspektiverne i mange religioner.Empati kan være en meget vigtig færdighed i dagens stadig mere kompliceret verden, og en vigtig egenskab, når forfølger arbejde på visse områder.

Kostprisen for en Master i religiøse studier varierer fra institution til institution og fra land til land. For at forstå de nøjagtige omkostninger ved indskrivning, bør potentielle kandidater kontakte de skoler, som de er interesseret.

Ved afslutningen af en MA i religiøse studier, kan kandidater finde arbejde i en lang række områder. En typisk vej er at blive præst. Andre forfølge undervisning og forskning job. Rådgivning, sociale ydelser holdninger og samfund og velfærd arbejde er andre alternativer for folk med en kandidatgrad i religiøse studier. Regering planlægningsafdelinger positioner er en anden mulig karrierevej.

Der er vidunderlige skoler i mange lande, der tilbyder avancerede grader i religiøse studier. Vores omfattende database er et fantastisk sted for potentielle studerende til at begynde at forske den brede vifte af muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Religionsvidenskab
Studieområde
  • Humaniora (56)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat