Keystone logo

16 MA Programmer i Samfundsvidenskab Sociologi Samfundsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Sociologi
  • Samfundsvidenskab
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Samfundsvidenskab Sociologi Samfundsvidenskab

Efter at have modtaget en bachelorgrad, kan studerende, der ønsker at dykke dybere ind i deres felt, forfølge en Master of Arts. Denne grad giver mulighed for større forskning og studier i et valgt emne inden for kunst og humaniora. Generelt betragtes som en terminal grad i de fleste erhverv, MA MA hjælper eleverne med at erhverve faglige og forskningsfærdigheder. Det kan også i nogle tilfælde føre til en ph.d. program.

Mange potentielle studerende spekulerer på, "Hvad er en MA i samfundsvidenskab?" Bredt set er samfundsvidenskab studiet af mennesker i deres miljø. Studerende kan fokusere på et geografisk område, et løb eller en gruppe af mennesker eller en religiøs gruppe. De tager generelt undervisning i emner som forskningsmetoder, organisation og socio-kulturel udvikling. Graduddannelserne afsluttes typisk med et stort forskningsprojekt, der er skrevet som en afhandling.

MA i samfundsvidenskab indlæser værdifulde færdigheder, såsom forskning og analytiske evner, der kan gavne en studerende i mange karriere. Det lærer også kandidater at forstå det store billede og ikke dømme samfund med et snævert synspunkt.

Der er mange omkostninger forbundet med en MA i samfundsvidenskab, såsom undervisning, bøger, teknologiske gebyrer og plads og om bord, hvis den studerende forbliver på campus. For at finde det rigtige program skal eleverne omhyggeligt sammenligne hver skole.

Kandidater fra en MA i samfundsvidenskab program er efterspurgt i mange erhverv. De kan undervise på universiteter. Nonprofitorganisationer og andre filantropiske institutioner anvender ofte sociologer som forskningsdirektører eller programdirektører. Der er mange offentlige stillinger til rådighed, såsom en facilitator af programmer, herunder offentlige boliger og velfærd. Sociologer kan også arbejde på området, indsamle data og observationer for kunder.

MA i samfundsvidenskab kan tjene på mange forskellige institutioner, både lokalt og globalt. For studerende i fjerntliggende områder er der også online-uddannelser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.