Keystone logo

67 MA Programmer i Humaniora Kompositionsstudier Skrivekunst 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Kompositionsstudier
  • Skrivekunst
Studieområde
  • Humaniora (67)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Humaniora Kompositionsstudier Skrivekunst

En MA eller Master of Art, er en type grad, der kan afsluttes om cirka et til tre år. Generelt efterfulgt af færdiggørelsen af ​​en bachelorgrad, viser denne form for legitimation, at en studerende har erhvervet et dybt kendskab til hans eller hendes valgte felt. Der findes uddannelser i mange forskellige fag.

Du er måske nysgerrig: Hvad er en MA i kreativ skrivning? Denne grad fokuserer på oprettelsen af ​​værker som noveller, noveller, poesi, essays, artikler, noveller, flashfiction, skærmbilleder, scripts og andre former for skrivning. Du kan lære om vigtige begreber som karakterisering, synspunkt, plotudvikling, strukturering og fortælling samt små detaljer som grammatik og tegnsætning. Andre emner omfattet kan omfatte litterær analyse og allusioner. I et af disse programmer kan du blive bedt om at læse en række værker eller at indsende din egen skrivning til et værksted.

Mange fordele kan være tilgængelige via et af disse programmer. Den mest fremtrædende er chancen for at forbedre dine skrive evner og skærpe visse tekniske færdigheder, der er nyttige i den professionelle verden. Derudover kan denne form for program give værdifuld indsigt i, hvad der gør visse typer skrivning mere effektiv end andre.

Omkostningerne ved en MA i Creative Writing kan afhænge af en række potentielle faktorer. Sørg for at kontakte din valgte institution for at bede dem om præcise og ajourførte finansielle oplysninger. Admissionsofficer kan give en detaljeret opdeling af undervisning, gebyrer og andre udgifter.

Hvilke karriere kan forfølges med en kreativ skrivning MA? Mange studerende fortsætter med at blive romanforfattere, dramatikere, essayister, skribenter, digtere eller forfattere; Andre anvender deres skrivefærdigheder i en række andre brancher. En kandidat kan også være i stand til at blive en litterær analytiker, engelsklærer, bogrevisor, bibliotekar eller redaktør.At arbejde for et forlag eller litterært bureau er en anden mulighed.

Klar til at komme i gang? Bare søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.