Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 28 MA i Specialundervisning 2023

28 MA Programmer i Specialundervisning 2023

Oversigt

Med en kandidatuddannelse er der større muligheder for beskæftigelse og også muligheden for en højere indtjeningspotentiale for kandidater. Personer, der tjener deres kandidatgrad i specialundervisningen kan gøre en forskel i andres liv og samtidig få vigtige akademiske og lederevner.

Kommende studerende kan spørge, hvad der er en MA i specialundervisning? Denne avancerede grad program forbereder kandidater til at komme ind i klasseværelset af handicappede eller udfordret studerende og skabe de kreative læringsmiljøer, at disse elever har brug for. I specialdesignede kurser, er studerende lærer at håndtere de forskellige situationer og de unikke læring udfordringer, der findes i en speciel uddannelse klasseværelse.

Modtagelse din kandidatgrad i specialundervisningen er gavnligt ikke kun for kandidater, men for de studerende, de vil arbejde med så godt, som bedre uddannede lærere kan levere en bedre uddannelse.Læring passende undervisningsmetoder, adfærdsmæssige interventions- færdigheder, og hvordan man gennemfører alternative læringsstrategier alt gør for en forbedret, mere vidende person efter endt uddannelse.

Optjening en MA i specialundervisning kan være dyrt, men udgifterne til undervisning, gebyrer og andre omkostninger varierer fra skole til skole. Studerende kan være berettiget til stipendier, tilskud eller andre muligheder for økonomisk støtte fra deres valgte skole, der kan hjælpe med at mindske omkostningerne ved denne avancerede grad.

Med en MA i specialundervisning, mange kandidater bliver specialundervisning lærere i offentlige eller private skoler, anvender deres unikke færdigheder direkte i klasseværelset. Denne avancerede grad kan også være en perfekt pasform til uddannelsesformål videospil designere, da de er godt bekendt med de behov og udfordringer disse forskellige elever. Andre kandidater kan finde beskæftigelse i offentlige organisationer, som de lokale studieledere, eller som pensum specialister.

Hvis du er interesseret i at arbejde med elever i en udfordrende læringsmiljø, tjener din MA i specialundervisning online kan være et godt valg. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • MA
 • Uddannelse
 • Specialundervisning
Studieområde
 • Uddannelse (28)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat