Keystone logo

142 MA Programmer i Sprog 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Sprog
Studieområde
  • Sprog (142)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Sprog

En kandidatuddannelse er et avanceret kursus for ikke-videnskabelig undersøgelse, der kan give nye og spændende muligheder for kandidater. En kandidatgrad er typisk afsluttet i et eller to år, og det kan være en glimrende måde for folk til at fremskynde deres karriere.

Hvad er en MA i sprog? En Masters of Arts i Sprog er et program, der fokuserer på studiet af forskellige internationale sprog, samt kultur og historie i det land, hvor de har oprindelse. Fra at analysere gamle sprog at udrede detaljerne i et sprog, kan eleverne fokusere på et bestemt område eller land interesse, eller tage en bredere tilgang. Når gradueret, vil de studerende blive mestre over sprog, kunst og har et indgående kendskab til deres område.

Hvorfor vælger at forfølge en MA i sprog eller lingvistik?Folk, der vælger dette felt har en passion for at forstå og kommunikere med mennesker fra hele verden. Kandidater, der modtager en MA i Sprog generelt har flere muligheder med en chance for at tjene en større løn. Vigtigst er det, de studerende er i stand til at studere et felt, de brænder for, og mange er i stand til at udvikle forbedrede forbindelser med den menneskelige race.

Omkostningerne ved at opnå en Masters of Arts i Sprog er ofte betinget af, hvilken skole den studerende vælger at deltage. Deltagerbetaling priserne varierer afhængigt af, hvilket land den studerende beslutter at søge en uddannelse. Mange skoler i hele verden byder stipendier og programmer finansiel bistand, der kan hjælpe med at gøre en videregående uddannelse mere overkommelig.

Med en Masters of Arts i Sprog, kan kandidater forvente at finde ledige stillinger i hele verden.Fra tolke og oversættere, lærere og medlemmer af corporate elite, kan folk med en MA i Sprog bruge deres ekspertise på en række områder. Andre stillinger, der udnytter denne meget eftertragtede grad omfatter logistik og distribution, mode, rejser og diplomatiske tjenester.

&nbsp

I øjeblikket kan de studerende nemt ansøge om en skole efter eget valg online. Fremtidige sproglige kandidater kan også bestemme, hvilket område af sprog, de ønsker at studere og anvende online via en forenklet proces. Ansøg i dag for en MA i Sprog ved at udfylde en simpel online-formular. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.