We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

11 MA Programmer i Markedsføring Markedsføring Strategisk markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Strategisk markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Markedsføring Markedsføring Strategisk markedsføring

En kandidatuddannelse er det næste skridt en studerende kan tage efter at have modtaget sin bachelorgrad. Afhængigt af emnet og skole, kan udfylde en MA tage et til tre år. En avanceret grad giver de studerende en mere grundig uddannelse om et bestemt emne.

Hvad er en MA i Strategic Marketing? En Master of Arts i Strategic Marketing fokuserer på den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre effektive strategier for markedsføring, især i de skiftende globale marked. De fleste studerende er markedsføring fagfolk søger at fremme deres karriere, selv om mange studerende, der kommer fra forskellige baggrunde også tage dette MA program til at få gavnlig viden om markedsføringsskik og strategier. Kurser fokuserer på, hvordan man kan engagere kunder og markedsføre varer og tjenesteydelser og omfatter typisk kommunikation, forbrugeradfærd, markedsundersøgelser, og strategisk marketing management.

Få en MA i Strategic Marketing giver kandidater med en kant i forhold til konkurrencen. Graden kan hjælpe dig til hurtigt at avancere i din karriere bane, og samtidig sikre en højere indkomst. Derudover giver kandidater med de vigtigste færdigheder som kritisk tænkning, kommunikation og analyse, der kan anvendes til mange forskellige aspekter af livet.

Omkostningerne ved en MA varierer afhængigt af institutionen, land, og længden af ​​kurset. Du bør kontakte din valgte skole direkte for at lære udgifterne til undersøgelsen.

Mange kandidater, der opnår en MA i Strategic Marketing går på at arbejde i ledelse og udøvende niveau positioner inden for marketingafdelingen af ​​små virksomheder og store virksomheder. Kandidater også finde job som produktchefer eller markedsundersøgelser ledere. De fleste arbejdspladser i forbindelse med denne grad centrum omkring planlægning, forskning, og gennemførelse af strategier for markedsføring varer eller tjenesteydelser til kunder.

For at ansøge om en videregående uddannelse, bør de berørte studerende først udforske de forskellige institutioner for at finde en, der passer til deres behov, både geografisk og økonomisk. En måde at begynde din forskning er at se gennem vores omfattende databaser for at finde skoler, der tilbyder denne MA. For at komme i gang, skal du blot søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.