Keystone logo

5 MA Programmer i Humaniora Teologi Teologi 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Teologi
Studieområde
  • Humaniora (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Humaniora Teologi Teologi

Man kan få en Master of Arts (MA) ved at deltage en af ​​mange universiteter rundt omkring i verden. Studerende kan studere en bred vifte af emner, herunder humaniora, business, filosofi og samfundsvidenskab. Nogle universiteter tilbyder marketingaftaler for emner, der er inden for videnskaberne og matematiske områder som godt.

Hvad er en MA i Divinity? Denne grad giver de studerende med den viden og færdigheder er nødvendige for at forfølge ministerium. Kursus emner indenfor MA i Divinity programmer omfatter gammeltestamentlige studier, nytestamentlige studier, bibelske hermeneutik, græske sprog, hebraisk, religionsfilosofi, teologi og kristen lederskab. Studerende er nedsænket i en verden af ​​teologi og bibelske undersøgelse for at forstå åndelige ideer og hvordan man kommunikerer dem til andre.

Folk, der forfølger en MA i Divinity har typisk en sult efter forståelse og en disciplineret livsstil.Denne grad skubber de studerende til at stille vanskelige spørgsmål og lære mere om verden af ​​religion og spiritualitet. De færdigheder, der er vedtaget af dette program tillade studerende at forfølge opfylder karriere stier.

Tuitions er generelt forpligtet til at fuldføre denne type programmer. Placeringen af ​​institutionen og hvor lang tid programmet tager at gennemføre stærkt påvirke disse omkostninger. At tale med en indlæggelser rådgiver på skolen du ønsker at deltage, vil hjælpe dig med at få flere detaljer om undervisning.

Den mest populære karrierevej for dem med en MA i guddommelighed er at blive præst. En præst 's ansvar omfatter leverer undervisning og prædikener, organisering gudstjenester, førende menigheder, rådgivning kirkemedlemmer, og udøvende opsøgende programmer. Mange præster giver også begravelser, dåb og bryllupper. Der er forskellige niveauer af pastorale arbejde, herunder unge præster, der fokuserer på studerende og ledende præster, der beskæftiger sig med menigheden som helhed.

For at finde ud af mere information om at tjene en MA i det guddommelige, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.