Keystone logo

14 MA Programmer i Humaniora Sprogstudier Tolkning 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Tolkning
Studieområde
  • Humaniora (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MA Programmer i Humaniora Sprogstudier Tolkning

En Master of Arts, eller MA, er en postgraduate kursus taget efter afslutningen af ​​en bachelor grad. Master of Arts grad tilbydes typisk i liberale kunst domæner.

Hvad er en MA i fortolkning? Denne gradssti tilbyder eleverne de kurser, de har brug for til at udvikle oversættelses- og tolkevidenskaber. Studerende lærer at oversætte skriftligt eller talet sprog fra et sprog til et andet. De får også erfaring med at fortolke talesprog. De tilbudte kurser kan omfatte simultantolkning, fortløbende fortolkning og video- og telefonfortolkning. Forskellige programmer tilbyder forskellige spor afhængigt af kandidatens evner på tidspunktet for tilmelding. Normalt gives graden efter at kursusarbejdet er afsluttet, og en kandidats speciale eller projekt er blevet accepteret.

Studerende, der graduerer fra en MA i tolkningsprogram, kommer væk med større kommunikationsevner i en række forskellige forhold. De lærer også at mægle, og de får avancerede skriftlige sprogfærdigheder.

Undervisningsomkostninger varierer afhængigt af universitetet og dets land. Graden kan tage fra 18 måneder til to års fuldtidsstudium for at afslutte.

MA i fortolkning kan føre til karriere som tolke og oversættere for virksomheder eller regeringer. Kandidater kan arbejde i undertekst og lyd beskrivelse eller bruge deres forbedrede kommunikationsevner til at bidrage til erhvervslivet, den offentlige sektor eller internationale relationer organisationer. Mange tolke arbejder på internationale møder for at hjælpe kommunikationen. Nogle studerende fortsætter med at opnå ph.d.-grader i fortolkning for at undervise på college eller universitet. Karrierere, der oversætter dokumenter i den juridiske, tekniske eller reklameindustrien, er en anden mulighed.

Der er online kurser, der tilbyder MA i fortolkning. Derudover tilbyder lokale universiteter og gymnasier rundt om i verden sådanne programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.