Keystone logo

13 MA Programmer i Transport og Logistik 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Transport og Logistik
Studieområde
  • Transport og Logistik (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Transport og Logistik

Transport og logistik sikrer, at varer, mennesker og information kommer fra punkt A til punkt B effektivt og effektivt. Feltet er afgørende for global handel og handel, fordi det hjælper produkter og tjenester med at nå deres destination hurtigt og uden at bryde banken.

I løbet af en uddannelse i transport og logistik vil du sandsynligvis udforske hele forsyningskædeprocessen - fra køb og produktion af varer til at få det derud og holde kunderne glade. Du vil også studere de forskellige transportformer, herunder luft, sø, jernbane og vej, og lære, hvordan du vælger de mest effektive og omkostningseffektive muligheder. Derudover vil du lære ins og outs i at drive en virksomhed dagligt, såsom planlægning af produktion, kvalitetskontrol og ledelse.

Med en grad i transport og logistik kan du finde beskæftigelse i forskellige brancher som fremstilling, detailhandel, e-handel og endda offentlige agenturer.

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.