Keystone logo

22 MA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme

Optjening en Master i turisme er en stor mulighed for folk, der nyder at rejse og opleve andre kulturer, og som er interesseret i at arbejde i restaurationsbranchen. Holding en videregående uddannelse i dette fagområde giver en kant, når de konkurrerer om job.

Kommende studerende ofte spørge, hvad er en MA i Turisme? Det indebærer at studere ledelse, økonomi og markedsføring af virksomheder i restaurationsbranchen på lokalt, nationalt og globalt plan. Andre emner, der behandles omfatter operationer, krisestyring og bæredygtighed for disse typer virksomheder. Studerende også undersøge investeringsmønstre til at finde nye potentielle markeder for turisme.

Disse programmer lære de studerende praktiske færdigheder, herunder kritisk tænkning og problemløsning.De er til gavn for mennesker, der ønsker at bredere deres karrieremuligheder og blive bedre kvalificeret til at køre de typer af virksomheder, der er forbundet med den gæstfrihed industri.

Omkostningerne ved at opnå en Master of Tourism varierer fra skole og land. Det er vigtigt, at potentielle studerende forskning enhver institutioner de overvejer grundigt for at bekræfte programmer opfylder deres behov. Enhver interesseret i at tjene en grad i turisme bør tale med en indlæggelser officer til at bekræfte alle programomkostninger.

Turistindustrien er en af de største i verden og voksende globalt hele tiden, efterhånden som flere og flere mennesker rejser. Der er en stor efterspørgsel efter fagfolk i turistsektoren, og efter en person tjener deres grad er der en bred vifte af karrieremuligheder alternativer. Nogle beskæftigelsesmuligheder omfatter forvaltningen hoteller, restauranter og feriesteder. Arbejder for et rejsebureau eller krydstogt linje er andre potentielle karriereveje.

Kommende studerende kan begynde deres rejse ved yderligere at udforske deres muligheder. Online klasser kan være et godt valg for dem, der har begrænset fleksibilitet og ikke bor i nærheden af steder, der tilbyder turisme grader. Vores omfattende database er et fantastisk værktøj til at udforske de faglige og geografiske alternativer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.