Keystone logo

28 MA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed

Efter at tjene en bachelorgrad, mange enkeltpersoner vælger at pung en master (MA), som kan tage omkring to til tre år at gennemføre. Optjening en mester kan medføre større karrieremuligheder, samt mulighed for at forfølge faglige mål, der har brug den faglige erfaring, du kan kun modtage gennem en uddannelse.

Hvad er en MA i turisme og gæstfrihed? Studerende i dette akademisk program lærer de strategiske lederskab og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for at føre tilsyn og vedligeholde et anlæg inden for turisme og gæstfrihed område. Kursus emner i dette uddannelsen omfatter administrerende gæstfrihed og gæst tjenester, dataanalyse i gæstfrihed og turisme, strategiske spørgsmål inden for turisme, markedsføring og reklame, og finansiel analyse af gæstfrihed virksomheder. Studerende kan også være i stand til at vælge valgfag inden for deres felt, der kan øge deres specialiserede viden og færdigheder.

Der er flere grunde til, at en person måske ønsker at forfølge en grad i turisme og gæstfrihed. Ikke alene kan kandidater øge deres viden og ekspertise, de kan også forbedre deres forvaltnings- og kommunikationsevner, som kan være væsentlige aktiver til deres arbejdsplads.

Omkostningerne ved at tjene en MA i turisme og gæstfrihed vil variere afhængigt af placeringen af ​​skolen, samt den tid, det tager for en studerende at tjene denne grad. Eleverne skal sørge for at forske hver potentiel skole korrekt for at sikre, at de faglige omkostninger tilpasse sig deres fremtidige mål.

De administrative og ledelsesmæssige færdigheder, som individer udvikler inden for denne grad program kan åbne op for mange beskæftigelsesmuligheder for kandidater.Karriere i turisme og gæstfrihed omfatter spil og casino management, event design og produktion, hotel og resort direktører, marketing direktører for en underholdning mødested, restaurant forvaltning, eller som en CEO for en turisme eller gæstfrihed organisation.

Mange skoler tilbyder online muligheder for klasser, hvilket betyder, at du kan tjene din uddannelse på et tidspunkt og sted, der fungerer sammen med din travle liv. For at komme i gang på din MA i turisme og gæstfrihed, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.