Keystone logo

440 MA Programmer i Uddannelse 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Uddannelse
Studieområde
  • Uddannelse (440)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Uddannelse

Mange studerende forfølger en Master of Arts grad i uddannelse vælger at gøre det for at opnå højere betalende pædagogiske holdninger, eller for at gå videre i dagens stadig mere konkurrencepræget undervisningsmiljø. Andre tager på en kandidatuddannelse som et middel til at opnå et endnu højere akademisk niveau grad. Uanset ens argumentation i at opnå en videregående uddannelse, at gøre det fører til en bedre løn og øgede karrieremuligheder inden for dette område med stærk konkurrence.

Lige hvad er en MA i uddannelse? En kandidatuddannelse i uddannelse bygger på den viden i en uddannelse baseret bacheloruddannelse og generelt indebærer omfattende undersøgelse og gennemgang af emner, som de vedrører pensum undervisning og udvikling, rådgivning og uddannelse administration.Mange pædagogiske karrieremuligheder kræver en videregående uddannelse, herunder de fleste skole administration positioner og en MA er også påkrævet på de fleste områder med henblik på at opnå licensure som en professionel rådgiver.

Studerende, der med succes sikre en Master of Arts i Undervisning grad er generelt i stand til at befale højere lønninger end deres mindre uddannede kolleger, og de ​​er ofte i stand til at finde arbejde i mere prestigefyldte skoler og uddannelsesinstitutioner.

Ligesom de fleste uddannelsesmuligheder, varierer prisen på en Masters i uddannelse programmet væsentligt baseret på prestige af programmet, længden af programmet, det geografiske område, hvor programmet er taget, og den generelle omdømme af skolen.

Uanset hvor en MA i uddannelse er opnået, avancerede grad indehavere ofte gå på at arbejde som skoleforvaltninger, voksenundervisere, videregående uddannelsesinstitutioner instruktører, corporate undervisere, pensum udviklere eller en række andre uddannelses-relaterede positioner. Mange studerende også bruge det som et springbræt mod en ph.d.-program.

For at finde Masters in Education program, der er rigtige for dig, kan du gennemgå de mange geografiske og uddannelsesmuligheder, der er anført, eller benytte formularen til at finde et program, der passer bedst til dine specifikke behov og ønsker. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.