Keystone logo

7 MA Programmer i Generelle studier Videnskabsstudier 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Generelle studier
 • Videnskabsstudier
Studieområde
 • Generelle studier (7)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MA Programmer i Generelle studier Videnskabsstudier

  En Master of Arts (MA) grad kan tilbyde eleverne mulighed for at videreføre deres bacheloruddannelser eller tilføje til deres uddannelse i et komplementært felt. Afhængigt af det valgte emne kan en avanceret grad tage et eller flere år at fuldføre.

  Hvad er en MA i videnskabsstudier? Denne tværfaglige forskningsgrad kombinerer brede sociale, filosofiske, historiske og videnskabelige interesser. Studerende kan studere hvordan videnskab og teknologi interagerer med hinanden og med samfund, videnskabens sprog, hvordan videnskabelig retorik påvirker politik, kreative processer, konceptualisering og forskning af nye ideer, samarbejdsforskning og videnskabsfilosofi.

  Kandidater ofte udmærker sig i at gennemføre grundig forskning, en færdighed, der kan bruges i mange typer karriere stillinger. De kan lære præsentationsfærdigheder, der hjælper dem med effektivt at kommunikere information om komplicerede emner. De kan også anvende avancerede analytiske teknikker med evnen til at syntetisere komplekse datamønstre for at nå forsvarlige teorier og konklusioner.

  I betragtning af de forskellige muligheder i denne type program kan antallet af efterfølgende emner påvirke de endelige omkostninger. Andre variabler kan omfatte, om der gennemføres fjernundervisning eller på campus og i det land, hvor skolen er placeret.

  Karrieremuligheder som seniorforskere ved videnskabsinstitutter er ofte tilgængelige efter eksamen. En person, der tjener denne type grad, kan vælge at forfølge en doktorgrad, før han accepterer en stilling som socialforsker, universitetsprofessor eller social ingeniør. Andre kan finde stillinger som tekniske forfattere eller forlag til tidsskrifter eller andre typer tidsskrifter, der specialiserer sig i deres videnskabelige fagområder. De med interesser, der kombinerer videnskab og administration, kan arbejde som administrerende direktører eller programadministratorer for offentlige videnskabelige forskningsfaciliteter.

  Universiteter over hele verden kan tilbyde forskellige muligheder for at tage avancerede klasser, herunder fjernundervisning eller kurser på lokale campusser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.