Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 34 Kandidat i Økonomisk politik 2023

34 Kandidat Programmer i Økonomisk politik 2023

Oversigt

De største aktører i en økonomi gør den største indvirkning på de samlede markedsvilkår. Regeringer, banker og private virksomheder har brug for at skabe strategier, der allokeres begrænsede ressourcer på den mest effektive måde. Dem med en Master i den økonomiske politik har de færdigheder disse organisationer er afhængige af at analysere information og skabe effektive programmer.

Hvad er en Master i den økonomiske politik? Dette er en avanceret grad, forbedrer uddannelsen af ​​de studerende ud over kandidatniveau. Den fokuserer på de store teorier om økonomi, som de vedrører politiske beslutninger. Studerende udforske emner, som både mikro- og makroøkonomiske perspektiver. Fokusområder omfatter skattepolitik, handelsaftaler og offentlige programmer. Kandidater er i stand til at identificere ineffektivitet og komme med forslag til at strømline den funktion af store organisationer.

En kandidat vil have udviklet avancerede kritisk tænkning og kommunikationsevner.Ud over at være i stand til at analysere de potentielle resultater af politiske ændringer, er disse studerende lært at skabe detaljerede rapporter og præsentationer, der syntetiserer komplekse ideer til et let forståeligt format. Disse programmer giver også eleverne mulighed for at begynde at arbejde med den nyeste software værktøjer til indsamling og analyse af data.

Omkostningerne for en Master i den økonomiske politik vil afhænge af institutionen den studerende vælger at deltage. Det anbefales, at de studerende kontakte indlæggelser afdelinger i skolerne overvejes for mere detaljerede oplysninger om gebyrer og undervisning.

Kandidater er kan anvendes i mange områder. Efter at have afsluttet deres program, mange er i stand til at avancere i deres eksisterende karriere. Regeringer, banker og private virksomheder alle få brug for disse kandidater. De finder arbejde som analytikere og konsulenter. Nogle har succes i ledende roller for offentlige programmer.Andre vælger at fortsætte deres studier og færdiggøre en ph.d.-program. Disse studerende er kvalificeret til en karriere inden akademikere.

Det er vigtigt at overveje så mange muligheder som muligt, før der træffes beslutning om et program. For internationale studerende og arbejder fagfolk, online kurser giver kvalitet uddannelsesmuligheder, der passer inden for geografiske og planlægning begrænsninger. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Økonomi
  • Økonomisk politik
Studieområde
  • Økonomi (34)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat