Keystone logo

42 Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Økonomisk udvikling 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • Økonomisk udvikling
Studieområde
  • Økonomi (42)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Økonomisk udvikling

En MSc, eller Master of Science, er et uddannelsesprogram, der kræver omkring to års fuldtidsstudium for at fuldføre. Inden du starter et kandidatuddannelsesprogram skal eleverne først have gennemført en bachelorgrad i et tilsvarende felt. Efter at have afsluttet en kandidatuddannelse kan eleverne finde kvalificerede job, der giver bedre kompensation og muligheder for fremskridt.

Hvad er en kandidatuddannelse i økonomisk udvikling? I dette postgraduate program tager eleverne kurser i makro- og mikroøkonomi, kvantitative metoder, handelsteori, politisk økonomi, globalisering, mikrofinansiering og modeludvikling for bedre at forstå økonomiske udviklingsteorier og politikker, som påvirker væksten og udvidelsen af ​​samfund over hele verden . Studerende gennemfører kurser samt et afsluttende forskningsdokument eller projekt for at demonstrere deres ekspertise inden for økonomisk udvikling.

Ved at opnå deres kandidatuddannelse får eleverne kritisk tænkning, kommunikation og innovative problemløsningskompetencer, der kan være gavnlige for deres personlige og faglige liv. Kandidater lærer også at anvende deres viden til virkelige problemer for at skabe effektiv forandring.

Omkostningerne til at opnå en kandidatgrad i økonomisk udvikling kan variere ganske lidt for hver elev og hver skole. Det anbefales, at eleverne undersøger deres specifikke skole og program fuldt ud og ansøger om stipendier efter behov.

Enkeltpersoner, der uddanner en kandidatuddannelse i økonomisk udvikling, har ofte stor efterspørgsel efter stillinger som byplanlæggere, udviklingsprojektkoordinatorer og økonomiske projektudviklere, der arbejder for lokale eller internationale regeringer, private udviklingsselskaber, byggevirksomheder eller endda nonprofit og velgørende bureauer.Mange studerende vælger at fortsætte deres uddannelse efter afgang med en kandidatgrad og opnå en ph.d., så de kan fremme deres forskning og forståelse.

At tjene en kandidatuddannelse kan være en skridtlængde langs vejen for elever, der arbejder for at nå deres livsmål. Hvis du er interesseret i at fremme din uddannelse, skal du søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.