Keystone logo

13 Kandidat Programmer i Fødevarestudier Studier i drikkevarer Ønologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Fødevarestudier
  • Studier i drikkevarer
  • Ønologi
Studieområde
  • Fødevarestudier (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Fødevarestudier Studier i drikkevarer Ønologi

En kandidatgrad signalerer færdiggørelsen af ​​et kandidatuddannelse i et bestemt felt. Disse programmer kan i gennemsnit gå fra to til fire år og er tilgængelige på universiteter i mange forskellige lande.

Hvad er en Master i Øenologi? Dette program fokuserer på videnskaben om vin, og eleverne udvikler avanceret viden om specifikke aspekter af dyrkning af druer og fremstilling af vin. Nogle emner studerende studerer omfatter vinfysiologi, vinhygiejne, vin sensorisk videnskab og vinproduktion. Kandidater fra denne pensum har en større evne til at identificere og løse problemer i fremstilling af vin og selve vinindustrien. Mange af programmerne omfatter uafhængig analyse og forskning inden for et bestemt område af den studerendes valg.

Studerende, der studerer oenologiområdet, bygger stærke analytiske færdigheder, som ikke kun er vigtige i deres karriere, men også på andre områder af deres liv. Studerende får også evnen til at løse en lang række problemer og udvikle tekniske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i branchen.

Hvor mange penge der kræves for at tjene denne grad varierer fra et land til en anden skole. Faktorer som hjemmehørende status, studieplanens længde og skolens placering kan dramatisk påvirke den samlede undervisning.

Der er en bred vifte af muligheder karriere-kloge for dem, der graduerer med en kandidatgrad. De kan vælge at arbejde på den tekniske side af industrien og producere forskellige typer vin. De kan også beslutte at bruge lederskabsfærdigheder til at styre en vingård eller vingård eller bruge deres viden til at være en vinkonsulent eller marketingmedarbejder. Nogle typiske jobtitler kan omfatte vinpromotor, ledsagerforbindelse, vinproducent, vingårdsleder eller vingårdsmedarbejder.

En grad i ønologi kan fås fra en skole tæt på dig eller endda online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.