Keystone logo

5 Kandidat Programmer i Abrahamitiske studier 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Humaniora
 • Teologi
 • Abrahamitiske studier
Studieområde
 • Humaniora (5)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Kandidat Programmer i Abrahamitiske studier

  Ofte studerende, der reelt har tjent en bachelorgrad beslutter at arbejde hen imod virkeliggørelsen af ​​en kandidatgrad, som er et avanceret akademisk præstation tildelt dem, der fuldføre omkring to eller tre års intensivt kurser relateret til en bestemt disciplin.

  Lige hvad er en Master i abrahamitiske Studies? Denne studium indebærer nøje og studier af kristendommen, jødedommen og islam samt religioners grundlæggende principper, kulturelle overvejelser og teologier. Der lægges ofte vægt på områder som fremmedsprog, kulturer inden for Abrahams samfund, religiøse tro og praksis, og hvordan tilhængere af disse religioner bidrager til de samfund og organisationer omkring dem.

  Generelt de, der får masteruddannelser er i stand til at tjene flere penge end dem i marken med kun bachelor Abrahams undersøgelser grader.De er også typisk mere beskæftigelsesegnede end dem uden grader, eller dem med mindre akademiske grader.

  Stærk variation eksisterer fra et program og land til den næste i forhold til omkostningerne ved at opnå en Master i abrahamitiske studier. Kommende studerende rådes til at rådføre sig med indlæggelser kontor hver skole de overvejer at anvende til for undervisning omkostninger.

  Kandidater fra Abrahams undersøgelser programmer finde beskæftigelse i en række områder. Mange går på at arbejde inden for velgørende eller almennyttige organisationer med religiøse bånd. Andre udfører missionering i områder over hele verden. Nogle kandidater vælger at undervise Abrahams studier eller et beslægtet emne i et akademisk miljø, såsom en high school eller college, mens andre lærer emnet på en religiøs institution.

  Mange abrahamitiske undersøgelser programmer udbydes online af kvalitet skoler rundt omkring på kloden, og databasen er en fantastisk måde at starte forbinder med skoler og programmer af interesse.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.