Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kandidat i Administration, virksomhed og økonomi 2023

1 Kandidat Programmer i Administration, virksomhed og økonomi 2023

Oversigt

En Master of Professional Studies (MPS) er en kandidatgrad program, der har til formål at forberede de studerende til den virkelige verden ansøgning på deres fagområder. Mens andre post-studentereksamen grader kan fokusere mere bredt på teori og forskning, kan en Master of Professional Studies koncentrere sig mere specifikt om den praktiske undersøgelse af et område inden for et tværfagligt felt.

Hvad er Professionelle Studier i Administration, Business og økonomi? En MPS på dette område, kan forfølges ved folk, der ønsker at flytte den faglige fokus for deres karriere, ved at arbejde fagfolk, der søger at skræddersy deres færdigheder til industriens behov, eller af studerende, der ønsker at få adgang til et erhverv. Mange programmer kræver i størrelsesordenen 30 kredit timer, som er opdelt mellem klasseværelset foredrag og projekter. Mange programmer indarbejde placeringer og praktikophold.En af værdierne af en MPS er mulighed for kontakt med industriens ledere, enten gennem klasseværelset eller som del af en capstone projekt.

Fordelene ved en kandidatuddannelse som dette er mange. Programmer i hele verden tilbyder kurser designet til at intensivere faglig viden inden for markedsføring, økonomi og international business. Studerende løse reelle problemer på arbejdspladsen som en del af pensum. Kandidater komme fra programmet dygtige til planlægning, analyse og med effektive samarbejdsevner.

Undervisning og tinglysningsafgifter varierer fra program til program. Den bedste mulighed er at kontakte skolen efter eget valg for detaljerne vedrørende deres undervisning tidsplan.

En Master of Professional Studies i Business eller et beslægtet område kan forberede en kandidat for mange jobmuligheder.Solide praktiske færdigheder er efterspurgte i forskning og udvikling ledere, udvikling analytikere, projektledere, amt og andre offentlige administratorer, non-profit fagfolk og planlægning kommissærer. Der er muligheder inden for voksenuddannelse og samfundstjeneste organisationer, såvel som i det private erhvervsliv. Udvikling Bæredygtighed er en prioritet for mange MPS-programmer, da det er en løbende praktisk bekymring for enhver organisation, privat eller offentlig.

&nbsp

Vores database tilbyder en omfattende liste over streng Master of Professional Studies programmer fra hele verden. Mange programmer udbydes online, hvilket giver fleksibilitet til travle tidsplaner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Professionsuddannelse
 • Administration, virksomhed og økonomi
Studieområde
 • Professionsuddannelse (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat