Keystone logo

3 Kandidat Programmer i Humaniora Litteratur Afrikansk litteratur 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Afrikansk litteratur
Studieområde
  • Humaniora (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Kandidat Programmer i Humaniora Litteratur Afrikansk litteratur

Opnå en kandidatgrad er en ophøjet akademisk karriere mål for mange studerende. Dette resultat giver ekstra viden og færdigheder i et bestemt fagområde og kan åbne mange nye døre i deres erhverv.

Du undrer dig måske, hvad er en Master i African Literature? Dette program giver de studerende specialuddannelse i afrikanske litterære og intellektuelle historie ved at introducere dem til nye tilgange og centrale teoretiske debatter på området. Kursusaktiviteter moduler omfatter kritiske tilgange til afrikansk litteratur, fortællinger i Det Indiske Ocean, afrikanske populære medier, tidens trends, vold og repræsentation, slaveri i den afrikanske verden, forskningsmetoder i translationelle studier og teorier om kulturel integration.

Fordelene ved at tjene en mester 's grad fortsætter forbi forbedret indtjeningspotentiale. De kan også give de studerende faglige og personlige kompetencer til at fremskynde deres udvikling.Det er også en mulighed for at differentiere sig fra jævnaldrende med lignende bachelor talenter og kvalifikationer.

Program omkostninger varierer afhængigt af universitetet, og kurset kan vare mellem et og to år. Kommende studerende bør forskning skolen grundigt for at sikre, at det lever op til deres mål og opnå omkostningsbesparelser forventninger.

Kandidater i en kandidatuddannelse ofte befinder sig i stor efterspørgsel efter forskellige stillinger i internationale akademiske verden. Karriere omfatter undervisning, forskning-relateret arbejde, forlagsvirksomhed, kulturel journalistik og forskellige muligheder i medier, arkiv arbejde og kulturel eller historisk ledelse. På grund af de meget overførbare færdigheder studerende får fra dette program, herunder analytiske og problemløsning, sans for detaljer og evne til forskning, nogle fortsætter i marken ved at søge management karriere i den offentlige og velgørenhed sektor.

Fjernundervisning platforme giver forskellige muligheder for internationale studerende at tilmelde sig dette program. Studerende kan tage klasser på fuld eller deltid. For at finde den rigtige skole for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.