Keystone logo

26 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Afrikanske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Afrikanske studier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (26)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Afrikanske studier

Master-niveau studier indebærer specialiseret forskning i et bestemt emne eller område af professionelle praksis, viser et niveau højere beherskelse af feltet. Program længder spænder fra et til to år, afhængigt af det område af undersøgelsen.

Hvad er en Master i Afrikastudier? Programmet forbereder eleverne til at forfølge en meget fokuseret og krævende studium ved at kombinere arbejde klasseværelse med feltundersøgelse. Eleverne har flere muligheder for at designe transnationale og tværfaglige programmer rettet mod deres specifikke interesser. Kursusaktiviteter kan omfatte introduktion til komparativ uddannelse, forskning metoder, urbanisering i udviklingslandene, kulturalisme i Nordafrika, afrikansk politik og globale Afrikastudier.

Fordelene ved at tjene en afrikansk undersøgelser kandidatgrad omfatter læring færdigheder, der gavner elevernes personlige og professionelle liv.De lærer at problemet løser, kommunikere, organisere, arbejde med teams, selv-styre og forholdet mellem forskellige lande i Afrika, Nordamerika og Europa.

Fordi program længder varierer fra skole til skole, er der en bred vifte af omkostninger. Eleverne opfordres til at kontakte de enkelte institutioner, der interesserer dem, og anmoder om specifikke gebyr forventninger.

Kandidater i dette program finder ofte omsættelige karrieremuligheder i forskellige brancher såsom menneskelige ressourcer, politik, forlagsvirksomhed, uddannelse, non-profit organisationer, jura, medicin, kommunikation og nyhedsmedier. Det åbner døren til en bred vifte af karrierevalg og arbejdspladser, herunder kulturel rådgiver, felt serviceværksted, aktivist menneskelige rettigheder, advokat, lobbyist, FN ambassadør, indvandring konsulent, multikulturalisme forbindelsesofficer, almennyttig fond manager, journalist, fællesskab opsøgende direktør og udenrigskorrespondent.

Der findes mange online muligheder for dette program, hvilket er nyttigt for potentielle studerende i fjerntliggende områder med begrænset adgang til et universitet. Det gør det også lettere for nutidens voksenelever at tilmelde sig klasser gennem fjernundervisning moduler. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.