Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Kandidat i Algebra 2023

4 Kandidat Programmer i Algebra 2023

Oversigt

Normalt afsluttet inden for et til to års fuldtidsindskrivning, er en kandidatuddannelse et avanceret studieforløb til rådighed for studerende med en bachelorgrad. Afhængigt af programmet kan eleverne have brug for at afslutte en eller flere adgangseksaminer inden optagelse.

Hvad er en Master i Algebra og hvordan adskiller det sig fra andre matematik grader? Ligesom mere generelle grader i matematik involverer en Master i Algebra en streng undersøgelse af talteori, topologi og metoder til anvendt matematik. Men studerende i denne type program specialiserer sig i algebra og geometri, som ofte gennemfører deres forskning inden for matematisk logik. Andre områder af studie indarbejdet i denne grad omfatter harmonisk analyse, statistik, væskedynamik, videnskabelig databehandling og sandsynlighed. Selvom afhandlingsprojekter er den mest almindelige mulighed for grader af denne type, kan eleverne have mulighed for at udvikle projekter sammen med fakultet eller lokale virksomheder.

På det tidspunkt, hvor de gennemfører deres studie, udvikler de studerende på dette felt ofte stærke beregningsmæssige færdigheder, færdigheder med en række matematikrelateret software og overlegne analytiske evner. Disse færdigheder kan give varige fordele for eleverne i deres karriere og personlige liv.

Factoring omkostninger til en kandidatgrad kan være vanskelig, fordi institutionen, den studerendes lokale, universitetets placering og status for studerende indskrivning er alle faktorer, der kan få prisen til at fluktuere. For de bedste resultater skal eleverne kontakte deres potentielle skoler direkte for at få flere oplysninger.

Matematikens område er et vigtigt rygrad til mange brancher og videnskaber. Karrieremuligheder for kandidater med avancerede kvalifikationer er signifikante og kan tage elever fra laboratoriet til klasseværelset - eller endda til bestyrelsen. Kandidater kan være skolelærere, aktuarer, statistikere, forskere og dataanalytikere, selv om mange andre muligheder kan være tilgængelige inden for finans og teknologi.

Matematik grader som en Master i Algebra er normalt campus-afhængige, fordi de kræver laboratorietimer og tæt arbejde med fakultetet, selv om nogle programmer kan tilbyde online kurser som en del af læseplanen. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Matematik
  • Algebra
Studieområde
  • Naturvidenskaber (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger