Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 61 Kandidat i Almen uddannelse 2023

61 Kandidat Programmer i Almen uddannelse 2023

Oversigt

En kandidatgrad er en præstation, som eleverne arbejder på som en del af et kandidatuddannelse. Denne grad sætter dem adskilt som en ekspert på et specialiseret område og giver mulighed for at finde en karriere eller gå videre mod en ph.d.-grad.

Hvad er en kandidat i almen uddannelse? Det er en grad, der giver programmet graduates viden til at forfølge en karriere i undervisningen. Kurser for en generel uddannelsesgrad kan omfatte undervisning og ledelse, klasseværelse management, teknologiintegration, statistik, forskningsmetoder, instruktionsdesign og vurdering og evaluering. Studerende, der er indskrevet i dette program, kan forvente at udvide deres forståelse af pædagogik, uddannelsessystemet og metoder til at forbedre deres undervisningsfærdigheder.

En kandidat i almen uddannelse forbereder eleverne til en karriere i den akademiske verden eller for at forfølge videregående uddannelse i et ph.d.-program. Mastergradsstudenter har generelt højt udviklet planlægning, offentlige taler og ledelsesmæssige færdigheder. Disse færdigheder kan hjælpe dem med at få et job efter eksamen.

Faktorer som hvor skolen ligger, og hvor længe en studerende ønsker at studere, kan påvirke de samlede omkostninger. For en fuldstændig sammenbrud skal eleverne nå ud til skolerne for mere information.

Efter at have modtaget sin kandidat i almen uddannelse skal de kunne arbejde i uddannelsessektoren, både privat og offentligt. Nogle karrieremuligheder omfatter K-12 lærer, universitetsinstruktør eller professor. Nogle kan endda finde arbejde i en virksomhedsindstilling som træner. Der er mange muligheder for karrierevækst, afhængigt af om en studerende vælger at forfølge et ph.d.-program, få et arbejde i et fastuddannet universitetsuddannelse eller arbejde for en privat skole.

Studerende kan finde programmer på skoler over hele verden. Online kurser kan være tilgængelige for dem med alternative tidsplaner eller som bor i landdistrikter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Uddannelse
 • Almen uddannelse
Studieområde
 • Uddannelse (61)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat