Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Kandidat i Amerikansk litteratur 2023

3 Kandidat Programmer i Amerikansk litteratur 2023

Oversigt

Master-niveau undersøgelser omfatter færdiggørelsen af ​​en kandidatoverbygningen program med fokus på et bestemt emne, som kan forberede kandidater til at fremme deres viden på et bestemt område, eller fremme deres karriere. Programmer varer typisk et til to år.

Du undrer dig måske, hvad er en Master i amerikansk litteratur? Denne uddannelsesmulighed giver omfattende uddannelse inden for alle områder af engelske undersøgelser. Kursusaktiviteter kan tilbydes i lingvistik, filologi, litteraturteori, historien om kritik, store litterære bevægelser, individuelle forfattere, fiktion, dramatik, sprog og identitet i Medieval England, ciologien litteratur, retorik og sammensætning, nutidige forfattere, grammatik og stil til forfattere og historiske perioder.

Amerikansk litteratur studerende får en bred vifte af uvurderlige færdigheder, herunder øget forståelse af litteratur, skriver kompetencer og teamwork.Studerende også udvikle et solidt grundlag i den seneste udvikling i litterær analyse, kritik og forskning.

Programmer i amerikansk litteratur har international appel. Men fordi der ikke er to programmer er de samme, omkostningerne blandt dem vil variere. Derfor bør potentielle studerende kontakte dem, der interesserer dem at opnå omkostningsbesparelser forventning detaljer.

En amerikansk litteratur kandidatgrad kan føre til beskæftigelsesmuligheder, der er forskellige. Den præsenterer en naturlig spor til indrejse i en Ph.D. program, samt en række stillinger. De kunstneriske industrier er i stigende grad væsentlige komponenter i dag 's økonomi, og denne grad er en unik vej mod arbejde i en omfattende vifte af discipliner i kunst, journalistik og litteratur som professorer, undervisere, forfattere, forlæggere, journalister og marketing direktører.

Universiteterne tilbyder flere valgmuligheder for voksne elever, der gør indskrivning lettere og ligetil for de behov, de aktive arbejder fagfolk gennem fjernundervisning platforme. Online klasser giver bekvemmelighed og fleksibilitet for studerende overalt i verden. For at finde den rigtige skole for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Amerikansk litteratur
Studieområde
  • Humaniora (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat