Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 26 Kandidat i Animation 2023

26 Kandidat Programmer i Animation 2023

Oversigt

En kandidatgrad tager cirka 2-3 år at afslutte, afhængigt af den studerendes tidsplan. Dette er en toårig grad, der normalt tages efter at en fireårig kandidatuddannelse er afsluttet. Denne grad er ofte et godt valg for studerende, der håber at have højtstående karrierer inden for deres område.

Hvad er en Master i Animation? Som digitale medier spredes, er en stigning i animerede funktioner begyndt at udvikle sig over hele verden. Mange reklamer, film og tv-shows er afhængige af animation på en eller anden måde. Kandidatuddannelsen er generelt mere intensiv end bacheloruddannelser og kan kræve oprettelse af en portefølje eller afhandling af en afhandling inden færdiggørelsen. Emner kan omfatte alt fra animationshistorie og kunstkritik til træning, 3-D tegneseriefigur og miljøudvikling.

Afslutte en kandidatgrad kan bidrage til at øge elevernes kommunikationsfærdigheder, hvilket er nyttigt, når man bruger meddelelser til deres kreationer. Derudover lærer eleverne kritiske tænkningskompetencer og evnen til at løse problemer hurtigt, hvilket kan føre til succes i et almindeligt, hurtigt tempo.

I dag og i alder kan det være svært at forudsige, hvor meget en skole kan koste uden at foretage den rigtige forskning. Studerende skal forstå, at hver skole er prissat forskelligt på grund af forskellige faktorer, herunder hvor længe de går og hvor skolen ligger.

Da en kandidatgrad kan forberede kandidater til at være eksperter på animation og kan fremme deres karriere, er der en række beskæftigelsesmuligheder med en Master i Animation. En person kan blive en storyboard kunstner, koncept kunstner eller tegn designer. Disse animatorer kommer ofte op med koncepter, der bruges i film- og tv-shows. Produktionsassistenter vælges også ofte fra denne pool.

En MA i Animation kan tages på en række lokale kollegier. Men hvis eleverne hellere ikke vil bruge tid på at gå på campus eller have en travl tidsplan, kan online-klasser være tilgængelige for animation. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Kunstfagene
  • Computeranimation
  • Animation
Studieområde
  • Kunststudier (26)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat