Keystone logo

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Humaniora
 • Etik
 • Anti-korruption
Studieområde
 • Humaniora (3)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

3 Kandidat Programmer i Anti-korruption 2024

  Popular degree type

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Anti-korruption

  Få en dybere forståelse af dit fagområde ved at få en kandidatgrad. Dette kan opnås, når bachelorstudiet er afsluttet. En kandidatgrad kræver ofte en afhandling for at modtage anerkendelse.

  Hvad er en mester i anti-korruption? Dette program fokuserer på compliance og anti-korruption involveret i erhvervslivet og politik. Du kan stærkt fokusere på anti-kriminalitet, overholdelse og etik. Dette program tager typisk to år at afslutte med en afsluttende afhandling. I nogle af dine kurser kan du identificere trusler og risici for loven samt lære at gennemføre interne undersøgelser. Du vil sandsynligvis blive uddannet til at drive forretning med de højeste etiske standarder.

  På dette område kan du lære mange vigtige færdigheder som at identificere trusler mod loven og hvordan man træffer forebyggende foranstaltninger i dit samfund. Denne grad kan give dig en bredere viden om verden og de love, der strukturerer det, hvilket fører til øget kritisk tænkning færdigheder.

  Prisen på en Master i Anti-Korruption er forskellig for de fleste skoler eller lande. Husk på, at en bacheloruddannelse skal optjenes inden starten på en kandidatgrad.

  Dette mangfoldige fagområde kan skabe nye og spændende muligheder. Du kan vælge at arbejde som corporate advokat eller som overordnet compliance officer. Du kan blive en forretningsintegritet, en højtstående medarbejder, der styrker dit virksomheds ry og etiske udseende. En anden beskæftigelse kan være en forretningsudviklingsrepræsentant, der beskæftiger sig med hvidvaskning af penge verden over og arbejder med strategi, salg og markedsføring. Mange virksomheder har et etik og compliance program eller division du kan arbejde i.

  Anti-korruption er en karriere, der er nødvendig for hele verden. Du kan finde online kurser og programmer internationalt såvel som nationalt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.