Keystone logo

74 Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Anvendt datalogi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Anvendt datalogi
Studieområde
  • Teknologi (74)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Anvendt datalogi

En kandidatgrad kan tage overalt fra et til to år, afhængigt af hvor meget tid du lægger i hvert semester. Denne grad repræsenterer intens studie undersøgt inden for et felt, der normalt relateres til emnet, hvor du har modtaget din bachelor 's.

Hvad er en kandidat i Applied Computer Science? Anvendt datalogi har tendens til at tage form af datastyring, informationssystemer eller regnskabsføring, men der er også områder inden for software engineering til ikke-databehandling, såsom helikopter simulatorer. Kendskab til grundlæggende programmering er et must for dette felt, sammen med en forståelse af grundlæggende logik og analyse. Nogle programmer kræver en afhandling, der fokuserer på at fremme aktuelle computerprogrammer eller finde nye applikationer til eksisterende protokoller.

Mens du tjener denne grad, erhverver en studerende mange færdigheder. Avanceret fejlfinding er nyttig i ethvert job, der bruger computere og analytiske færdigheder, hjælper med at løse problemer og lave fremskrivninger.En mere færdighed opnået på dette område er en forståelse af, hvor computeren er og hvor den går, hvilket er nyttigt for at rådgive en virksomheds tekniske valg.

Omkostningerne ved en kandidats grad afhænger af den skole du vælger, hvor lang tid du tager for at fuldføre graden, og om du skal flytte til at deltage. Tage disse faktorer i betragtning, når budgettet for din grad.

Med en avanceret grad i anvendt datalogi, er der en række forskellige job, du kan tage. Afhængigt af dit fokus kan du finde arbejde i en bank, et forsikringsselskab eller en offentlig serviceorganisation. Teleselskaberne ansætter også medarbejdere med denne grad, som regel for at hjælpe med at håndtere den store mængde data, der flyder gennem deres netværk. Hvis du i øjeblikket arbejder inden for computing, kan en avanceret grad få dig til at se mere attraktivt ud for en lønforhøjelse eller fremskridt.

Udvid dine søgeresultater ved at bruge en online form skræddersyet til dine behov.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.