Keystone logo

16 Kandidat Programmer i Humaniora Etik Anvendt etik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Etik
  • Anvendt etik
Studieområde
  • Humaniora (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Etik Anvendt etik

For de studerende, der ønsker at fremme deres uddannelse på et givet område efter sin eksamen college, kan en mester 's grad være en fordelagtig næste trin. Denne grad giver en højere grad af ekspertise i den studerendes 's valgte område, hvilket banede vejen for et vilkårligt antal karriere.

&nbsp

Hvad er en Master i Anvendt etik? Dette er en af ​​mange stier studier en mester 's studerende kan forfølge. Anvendt etik er en disciplin, at filialer ud af humaniora og etik, men som kan tages i flere forskellige retninger. Af denne grund, hver anvendt etikprogram er unik. Nogle fokuserer på anvendt etik inden for rammerne af loven, mens andre engagere sig mere specifikt med bioetik, tackle vanskelige spørgsmål med hensyn til etik bioteknik. Under alle omstændigheder anvendt etik generelt indebærer en mangfoldig pensum, lige fra kurser i politisk filosofi til etisk teori.Eleverne opfordres til at tumle med rettidige etiske dilemmaer og at lære at slå til lyd for en given side af argumentet.

&nbsp

Den største fordel ved at tage en Master i Anvendt Etik er de kritiske tænkning pensum Fosters. Studerende står over for en udfordrende, stimulerende klasseværelse miljø for programmets varighed, og de lærer mange værdifulde og omsættelige kommunikation og forskning færdigheder. Denne erfaring kan være ganske nyttigt i mange forskellige områder.

&nbsp

Fordi hvert program tilbyder en mester 's grad i anvendt etik er forskellige, er der ingen reel tommelfingerregel for, hvor meget programmerne koste. Registrering og tilmelding varierer fra skole til skole. For mere specifik information, kontakt indlæggelser kontor af hvert program.

&nbsp

Med hensyn til potentielle karriere, en Master i Anvendt Etik er et meget værdifuldt grad.De færdigheder og erfaring, det giver de studerende er eftertragtede i dag 's arbejdsmarked. Afhængig af fokus for bestemt program, kan kandidater gå på at forfølge en karriere i bioetik, politik og ret. Disse erhverv er særligt givende fra den etiske synspunkt, fordi kandidater kan fortaler for positive forandringer i stor skala, og har en reel effekt.

&nbsp

Hvis anvendt etik lyder som det kan være vejen for undersøgelsen for dig, begynder din skole søgning i dag. Vores database med programmer rundt om i verden vil have alle de oplysninger, du har brug for at komme i gang. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.