Keystone logo

30 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Kemi Anvendt kemi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Kemi
  • Anvendt kemi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (30)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Kemi Anvendt kemi

For dem, der forfølger højere uddannelse, er en kandidatgrad ofte det næste skridt efter at have afsluttet en bachelorgrad. Denne type program tager mellem et og tre år at fuldføre, og det giver eleverne mulighed for at få en større forståelse for deres valgte fagområde.

Men hvad er en Master i Anvendt Kemi? Dette felt vedrører den videnskabelige undersøgelse af stof, materialer og stoffer sammensætning, egenskaber og adfærd. Anvendt kemi studerende kan dække emner som organisk, uorganisk, analytisk, elektrisk og makromolekylær kemi. Mens de fleste programmer giver eleverne en solid teoretisk baggrund, er hovedfokuset for analytisk kemi på virkelige applikationer. Nogle programmer har en betydelig laboratoriekomponent, kræver, at de studerende skriver en afhandling eller giver mulighed for real-world forskningsmuligheder.

Talrige fordele kan opnås ved at tjene en kemi mastergrad.Mange studerende finder, at de er i stand til at forbedre deres videnskabelige færdigheder, såsom analyse, forskning, dataindsamling og problemløsning. Derudover kan en kandidatgrad give en stærk vidensbase, der kan vise sig nyttig i en fremtidig karriere.

Studerende, der overvejer en anvendt kemi grad bør være opmærksom på, at programomkostninger kan variere fra en institution til en anden. Undervisning, materielle priser og gebyrer afhænger af en række forskellige faktorer.

En kandidat i anvendt kemi kan give eleverne mange mulige jobmuligheder. De kan fortsætte med at arbejde inden for farmaceutisk, medicinsk, ressourceudvinding, teknologisk eller fremstillingsindustri. Mange kandidater vælger at deltage i forskningslaboratorier for offentlige myndigheder, universiteter eller private organisationer. Nogle kan også vælge at fortsætte deres uddannelse, tjene en doktorgrad og arbejde inden for akademiet.

Hvis du er interesseret i at lære mere om en kemi masters grad, lad os hjælpe.Alt du skal gøre er at søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.