Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 67 Kandidat i Anvendt matematik 2023

67 Kandidat Programmer i Anvendt matematik 2023

Oversigt

En kandidatgrad er en postgraduate kvalifikation, normalt tager to til fire år at opnå. Disse programmer sætter ofte en bachelorgrad eller tilsvarende kursusarbejde som en forudsætning for indrejse.

Hvad er en kandidat i anvendt matematik? Disse er ofte strenge matematiske programmer med det formål at forberede eleverne til at udnytte komplekse modellerings- og analyseværktøjer i service af virksomheder, videnskab og regering. Man kan forvente at møde krævede klasser inden for finansiering, klimamodellering, optimering og databehandling. Der er også ofte kurser i emner som vektorkalkulator, partielle differentialligninger og komplekse variabler. På grund af den række relevante emner, der er til rådighed, kan eleverne forvente at vælge mellem en række valgfag inden for ingeniør-, matematik- og videnskabsafdelingerne for at opfylde kravene til kredittimer. En kandidatgrad med dette fokus kan tage omkring tre år at fuldføre.

Sammen kombineres de anvendte og teoretiske aspekter af disse programmer ofte for at udstyre de studerende med de nødvendige værktøjer til at løse komplekse og relevante problemer inden for ingeniørvidenskab, videnskab og forskellige andre applikationer. Den mentale rigor og organisatoriske færdigheder udviklet kan også hjælpe kandidater i næsten alle aspekter af deres liv.

Anvendte matematikprogrammer har forskellige omkostninger baseret på en række faktorer. Placering af skolen er en mulig årsag til undervisningsforskellighed, mens kursusarbejde er en anden.

Anvendte matematikere kan finde beskæftigelse, der servicerer en række brancher som datalogikere. Disse stillinger kræver ofte, at enkeltpersoner får et stort antal databehandlings-, databehandlings- og modelleringsteknikker til at bære på ekspansive datasæt. En vellykket kandidat til denne stilling kan finde ud af, at den viden, der er erhvervet under et uddannelsesprogram, forberedte ham eller hende til udfordringen ved at fortolke strukturerede og ustrukturerede oplysninger.

At opnå en Master i Anvendt Matematik begynder med at finde en skole, der passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Matematik
  • Anvendt matematik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (67)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat