Keystone logo

17 Kandidat Programmer i Administrationsstudier MBA Arbejdsrelationer 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Administrationsstudier
  • MBA
  • Arbejdsrelationer
Studieområde
  • Administrationsstudier (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Administrationsstudier MBA Arbejdsrelationer

En kandidatgrad opnås efter en studerende gennemfører specifikke moduler og krav, ofte herunder forelæggelse af en skriftlig afhandling eller projekt. Disse programmer kan være rettet mod studerende, der kommer direkte fra en bacheloruddannelse eller mod fagfolk, der søger at forbedre deres beskæftigelsesmuligheder.

&nbsp

Med en forståelse af kandidatuddannelser i almindelighed, kunne man spørge, "Hvad er en Master i arbejdsmarkedsforhold?" Disse programmer dækker typisk emner som human resource management, arbejdsmarkedsforhold, medarbejderudvikling, udvikling af pensionsordninger, løn og ansættelsesret, personale og uddannelse, kollektive færdigheder og den tekniske undersøgelse af de sociale interaktioner. Disse emner er ledsaget af en række beslægtede færdigheder i oprettelse og anvendelse af de emner.

&nbsp

Studerende af programmerne nyde mange fordele, såsom muligheden for at arbejde med personer, der allerede med succes praktiserer disse færdigheder og instruktører, der er blevet eksperter i branchen. Ved eksamen, er eleverne godt forberedt med en høj grad af beskæftigelsesegnethed. De har kompetencer, der er nødvendige for de processer af faglig integration og en bevidsthed om aktuelle og fremtidige arbejdsmarkedspolitikker, som forstærkes af evnen til at løse problemer og skabe løsninger.

&nbsp

Omkostningerne ved at deltage disse programmer kan være påvirket af mange ting, såsom hvor skolen er placeret. Da disse institutioner er placeret over hele verden, bør den interesserede person kontakte skolen direkte for specifikke oplysninger.

&nbsp

Efter endt uddannelse, personer, der har gennemført programmet, er ofte i stand til at bevæge sig direkte ind et job som direktør for menneskelige ressourcer, menneskelige ressourcer manager, kompensation og fordele manager, kontrakt forhandlerne, og arbejdskraft relations ledere. Andre karriere opgaver kan omfatte forvaltning af mangfoldighed på arbejdspladsen eller internationale forbindelser beskæftigelsen. Med denne avancerede grad kandidater finde positioner med lokale virksomheder eller med internationale selskaber.

&nbsp

Hvis du er interesseret i at deltage i en Master i arbejdsmarkedsforhold program, udfylde en eller flere af de ledende former i vores program notering. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.