Keystone logo

50 Kandidat Programmer i Humaniora Arkæologi 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Humaniora
 • Arkæologi
Studieområde
 • Humaniora (50)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Humaniora Arkæologi

  En master 's grad er en mulighed for college kandidater til at specialisere sig i et fagområde. Afslutning af graden ofte indebærer at tage en række nødvendige kurser og gennemføre et individuelt forskningsprojekt.

  Hvad er en Master i Archaeology? Arkæologi er kortlægningen af ​​menneskets historie gennem studiet af fysiske artefakter. Master 's degree studerende på dette område har ganske lidt at lære, herunder udgravning teknikker. Før du kan deltage i en udgravning byggepladsen, skal eleverne finpudse de tekniske arbejdspladsens færdigheder, som vil give dem mulighed for at omhyggeligt afdække og ordentligt bevare artefakter. Programmet pensum kan også involvere kurser i menneskets historie, antropologi og kunsthistorie. De studerende, der søger at fokusere deres karriere på et givet geografisk område kan også være nødvendigt at tage regionale studier klasser.

  Det tydeligste fordel for denne vej for undersøgelse er den mulighed, den giver de studerende til at afdække historien.Arkæologi kan være meget givende arbejde, især når det kommer til udgravning og fortolke gamle artefakter. Den kursusaktiviteter af disse programmer ofte giver eleverne en hel del forskning i marken tid, hvilket giver dem en følelse for denne perk af den disciplin.

  Med hensyn til bekostning for at opnå en master 's grad i arkæologi, skoler generelt varierer med hensyn til omkostninger. Hvis du ønsker at høre, om et program 's studieafgift og indskrivningsgebyrer, kontakte indlæggelser kontor direkte.

  En Master i Arkæologi forbereder de studerende til at belønne arbejde i de fælles områder af arkæologi og historie. Udover at arbejde som arkæologer, kan kandidater gå på at forfølge en karriere som forsknings historikere, professorer og museets ledere. Disse er intellektuelt stimulerende og engagerende erhverv, der kræver en høj grad af ekspertise, og en Master i arkæologi giver den ideelle grundlag for disse karriere.

  Studerende, der er interesseret i at lære mere om de mange arkæologi programmer rundt om i verden kan begynde deres forskning med vores søgbar database. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.