Keystone logo

231 Kandidat Programmer i Arkitektur Arkitektur 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Arkitektur
 • Arkitektur
Studieområde
 • Arkitektur (231)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Arkitektur Arkitektur

  Det første niveau af postgraduate studie, kandidatuddannelsen er efterspurgt at opnå en bachelorgrad. Masteruddannelsen giver eleverne mulighed for at intensivere deres studier og blive mere specialiserede inden for det valgte felt.

  Hvad er en mester i arkitektur? Dette sekundære uddannelsesniveau fokuserer typisk på design, teori og projektplanlægning af æstetisk tiltalende strukturer. Klasser kan omfatte arkitekturhistorie, CAD teknisk tegning og konstruktionsdesign. Studerende kan også vælge kurser, der specialiserer sig i grøn konstruktion, bæredygtige bygninger og forbedring af byernes forfald. Programmer kan også fokusere på digitale designteknikker, miljømæssige byggeproblemer og arkitektonisk analyse. Der er også fokus på historiske bygninger og deres design.

  Kandidater med en kandidatgrad i arkitektur bliver ofte detaljer orienterede, analytiske og budgetbevidste. Andre evner kan omfatte pengeforvaltning, teamlederskabsevner og organisatoriske evner, der kan have stor indflydelse på deres erhvervsliv eller videreuddannelse.

  Omkostninger varierer mellem universiteterne for kandidatgrad i arkitektur, fordi programmerne ofte varierer i varighed. Udsatte studerende kan kontakte den valgte skole og anmode om oplysninger om omkostninger og gebyrer for programmet.

  Kandidater med kandidatgrad i arkitektur har mange karrieremuligheder til rådighed for dem. De omfatter bygningsingeniører, bevaringsofficerer, bydesignere og historiske bygningsinspektører. Andre kandidater kan vælge positioner som sæt og produktionskoordinatorer til film og tv. Et andet specialiseringsområde for arkitektoniske kandidater i film er tilsynet med miniature sæt design og konstruktion. Enkeltpersoner kan også vælge at undervise i klasser, blive landskabsarkitekt eller arbejde som byplanlægger, der udvikler veje og boliger. Bygnings- og boligmålinger er også mulige karrieremuligheder, ligesom arkitektoniske historikere og forfattere.

  At tjene en kandidatgrad i arkitektur kan give kandidater mulighed for at forfølge en lukrativ livstids karriere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.