Keystone logo

24 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Civilingeniør Arkitekturteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Civilingeniør
  • Arkitekturteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Civilingeniør Arkitekturteknologi

De, der tjener en kandidatgrad er højt respekteret for deres engagement til at være ihærdige eksperter på deres felt. En kandidatuddannelse tager normalt omkring to år at gennemføre, og ansøgerne har ofte brug for at fuldføre en bacheloruddannelse før du anvender

Hvad er en Master i Architectural Engineering? Denne Uddannelsen dækker avancerede emner relateret til både civile og arkitektonisk ingeniørarbejde. Core kurser omfatter typisk bygningsdesign, miljøanalyse, økonomi og statistiske analyser. Studerende kan også vælge et område af specialisering afhængig af deres langsigtede karrieremål. Specialiseringer relateret til materialer og konstruktioner, byggeledelse samt opbygning af systemer tilbydes på de fleste institutioner.

Ingeniører og arkitekter, der ønsker at udmærke sig i deres karriere og få avanceret uddannelse i både teori og praktisk anvendelse kan drage fordel af en Master i Architectural Engineering program.Kandidater er ofte belønnet for deres indsats ved at erhverve højere betalende holdninger på velrenommerede virksomheder eller statslige enheder.

Omkostningerne til at fuldføre denne kandidatuddannelsen varierer på tværs af universiteter. Den indlæggelser afdeling for hvert universitet kan give aktuelle oplysninger omkostninger og indsigt vedrørende potentielle privattimer ændringer og yderligere nødvendige gebyrer.

Efter at have afsluttet en Master i Architectural Engineering, kandidater ofte befinder sig arbejde som civile eller arkitektoniske ingeniører til store virksomheder, der konstruerer bygninger, kraftværker, rensningsanlæg og andre kommercielle og kommunale strukturer. Kandidater, der har forudgående erfaring på området kan udnytte deres grad til at starte deres eget design og byggefirma. Andre kan bevæge sig op i graderne i projektledelse og bestyrelsespost eller tjene offentligheden på en regering-run byplanlægning og infrastruktur team.

Nogle institutioner kan tilbyde online kurser, der tæller mod en kandidatgrad. Arbejder fagfolk typisk finde, at online-kurser tilbyder planlægning fleksibilitet og et mere behageligt læringsmiljø. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.