Keystone logo

100 Kandidat Programmer i Humaniora Arkivvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Arkivvidenskab
Studieområde
  • Humaniora (100)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Arkivvidenskab

En person, der tilmelder sig på kandidatniveau, vil deltage i den specialiserede undersøgelse af et fagligt karrierefelt. Denne postgraduate grad demonstrerer en avanceret mestring af emnet, og det tager normalt et til tre år at fuldføre.

Hvad er en kandidat i Arkivforskning? Dette er et avanceret uddannelsesprogram, der forbereder eleverne til karrierehåndterende dokumenter. Bevarelse, arkivering og digitalisering er blot nogle af de måder, som en kandidat kan interagere professionelt med aktuelle eller historiske dokumenter, dokumenter, kunst, bøger og andre objekter. Eksempelvis kan en professionel analysere emner som lighed og menneskerettigheder gennem forvaltningen af ​​kulturelle artefakter, mens de beskæftiger sig med spørgsmål vedrørende pleje og brug af samlingen.

Kendskab til registrering og digitalisering er nyttig på tværs af erhverv, og det meste bevaringsarbejde indebærer et skarpt øje for detaljer.Studerende, der udvikler disse færdigheder og evner, vil sandsynligvis opnå ledende stillinger inden for området.

Placering og niveau af specifikation er faktorer, der påvirker omkostningerne ved arkivforskningsprogrammer på forskellige universiteter og læringsinstitutioner. At undersøge de funktioner, der giver det ønskede resultat, kan hjælpe en studerende til at identificere det rigtige program og komme til et skøn over de pågældende finansielle krav.

Personer, der tjener en kandidatgrad i arkiver og arkivstyring, museumsstudier og beslægtede specialer inden for arkivforskningen, kan finde positioner inden for museer som kuration, arkivering og udstillingsdesign. En kandidat kan arbejde som digital asset manager, en privatlivs- og adgangsspecialist eller en journalist for et selskab, et statsligt organ, en sundhedsvæsen eller et universitet.

Studerende har generelt mulighed for at tilmelde sig en fuldtids- eller deltidsstatus, og online-klasser er ofte tilgængelige for dem, der har brug for en fleksibel tidsplan eller ikke kan flytte til den region, hvor det ønskede universitet er placeret. For at opdage den mulighed, der opfylder dine mål, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.