Keystone logo

5 Kandidat Programmer i Handelsstudier Internationale Business Asiatiske virksomhedsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Handelsstudier
  • Internationale Business
  • Asiatiske virksomhedsstudier
Studieområde
  • Handelsstudier (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Handelsstudier Internationale Business Asiatiske virksomhedsstudier

At opnå en kandidatgrad giver eleverne mulighed for at fremme deres karriere inden for specialiserede studieområder med udvidede færdigheder og viden. At gennemføre et program kræver normalt et til to års studier.

Hvad er en kandidat i asiatisk virksomhed? Disse programmer bygger på ledelse, administrative og strategiske færdigheder, der er nødvendige for en erhvervskarriere på internationale og asiatiske markeder. Studerende kan vælge kurser med fokus på de grundlæggende studier af globale økonomier, opstartsforvaltning, internationale love, økonomi og human resource management. Koncentrerede kursus emner inden for asiatiske business studier omfatter tværkulturel forvaltning, asiatiske nationer kultur, regionale spørgsmål, digital markedsføring, sociale medier, logistik, forretningsret, og Stillehavet asiatiske ledelse. Studerende kan også have mulighed for at tilmelde sig sprogkurser og praktikophold.

At gennemføre et program i asiatisk virksomhed kan give eleverne en bred vifte af gavnlige færdigheder. Mastering af forskningsmetoder, en stærk forståelse af sociale og politiske systemer på globalt plan og at være dygtig til at kommunikere med andre virksomhedsledere er alle stærke evner, der kan hjælpe kandidater, når de finder en givende karriere.

Omkostningerne ved at tage et program kan variere afhængigt af institutionens og kursusvalg. Forudsatte studerende, der er interesseret i et bestemt program, bør nå ud til bestemte skoler for at lære mere om omkostninger, forudsætninger og andre krav.

En kandidat i asiatisk forretning giver eleverne specialiseret viden om asiatiske regioner og mange mulige internationale karriereveje. Efter graduering kan enkeltpersoner forvente at finde potentielle jobmuligheder som tolke, finansielle konsulenter, forretningsanalytikere, forretningsrådgivere, lobbyister, forskere, PR-specialister, salgschefer, marketing specialister, diplomater, udenlandske korrespondenter, kollektive medarbejdere, internationale relatører og udviklingsdirektører inden for asiatiske markeder.

Studerende med begrænset adgang eller optaget skemaer kan finde deltid og online kursus muligheder. For at begynde, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.