Keystone logo

28 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Rumforskning Astrofysik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Rumforskning
  • Astrofysik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Rumforskning Astrofysik

For studerende, der ønsker at fortsætte deres formelle uddannelse ud over en bachelorgrad, en kandidatgrad er en populær mulighed. Denne type program diskuterer mere dybt ind i foretrukne område af undersøgelsen og typisk tager cirka to til fire år at gennemføre.

Hvad er en Master i astrofysik? En Master i astrofysik er en struktureret, forskningsorienteret program, der giver eleverne mulighed for at mere fuldt ud at udvikle deres viden om universet og fysikkens inden for et dynamisk miljø. Typiske kurser omfatter emner såsom høj energi astrofysik og dynamik, astrofysiske objekter og rum plasma, kosmologi, observationsstudie softwareudvikling, og aktuelle emner og begivenheder i astrofysik. Studerende i programmet fuldføre højt specialiserede forskningsprojekter, der kan strækker sig over flere semestre. Dette program er en passende forberedelse til studerende, der er interesseret i at opnå en doktorgrad, og dem, der er interesseret i at blive kollegium professorer.

Kandidater vil have udviklet færdigheder til at udmærke sig på uafhængig forskning i deres ønskede felter. En kandidatgrad vil give dem den fordel når du søger efter et job i astrofysik. Studerende med denne grad vil have lært at interagere med professorer fra hele verden og netværk for fremtidige karrieremuligheder og forskningsmuligheder.

Omkostningerne ved dette program vil afhænge institutionen og strukturen af ​​det pågældende program. Indlæggelser kontor er til rådighed til at besvare spørgsmål, som ikke besvares på skolens hjemmeside. Tilstrækkelig forskning vil hjælpe den studerende træffe en informeret beslutning.

Mange kandidater vælger at fortsætte på og forfølge doktorgrader i astronomi og derefter sikre positioner som professorer på universiteter over hele verden. Der er en stærk overlapning til en karriere baseret på astronomi og dem baseret på astrofysik.Yderligere karriere omfatter forskning associerede virksomheder, gymnasielærere, og udviklere af nye og forbedrede astronomiske instrumenter.

En Master of Astrofysik kræver både passion og engagement. Det er afgørende for interesserede studerende til aktivt at forske forskellige programmer for at sikre, at den, de vælger, vil være af størst interesse for dem og sætte dem på den rigtige karrierevej. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.