Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 18 Kandidat i Atmosfærevidenskab 2023

18 Kandidat Programmer i Atmosfærevidenskab 2023

Oversigt

At gennemføre en kandidatgrad er en god mulighed for at modtage mere specialiseret uddannelse og træning for at forberede sig på en karriere. I nogle erhverv er en kandidatgrad nødvendig selv for post-niveau positioner.

Når man overvejer hvad der er en kandidat i atmosfæriske videnskaber, bør de være parat til at deltage i forskning for at forstå atmosfærens processer og fysik. Undersøgelsen kan finde sted både i laboratoriet og i feltet, og kombinerer matematik med de fysiske videnskaber for at forstå komplekse naturfænomener. Atmosfærisk videnskab er et voksende felt, der er kommet mere ind i den offentlige bevidsthed som et socialt relevant emne med vigtige politiske konsekvenser. Underfelter og graden koncentrationer kan omfatte meteorologi, klimatologi, oceanografi og geofysik.

Kandidater med en Master i Atmospheric Sciences har ofte øget færdigheder i kritisk analyse, der er i stand til at forudsige vejrsystemer og mønstre. Derudover bør de kunne forklare fysikkens love om atmosfærisk aktivitet og bruge meteorologiske instrumenter.

Master 's programmer i atmosfæriske videnskaber tager typisk omkring to år at afslutte. Nogle kurser kan tilbydes på deltid og tager derfor længere tid at fuldføre. Programomkostningerne kan variere afhængigt af dette og andre faktorer.

Der er mange forskellige karriereveje, der kan forfølges med en atmosfærisk videnskabsmastergrad, lige fra vejrudsigere til NASA-forskere. Inden for meteorologi kan kandidater blive forskningsmeteorologer til regeringsorganisationer eller den private sektor eller arbejde som vejrudsendelsesvirksomhed. Kandidater kan også arbejde i klimastudier som analytikere til risikostyring mod naturkatastrofer eller for alternativ energiudvikling. Atmosfæriske videnskaber kan også føre til rådgivning karriere i luftkvalitet og miljøsikkerhed, der arbejder med regeringer, virksomheder eller ngo'er.

Atmosfæriske videnskaber kan forfølges over hele verden. Studerende kan overveje programmer baseret på typen af ​​vejrfænomener eller feltforskning, de er interesserede i.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen

&nbsp

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Atmosfærevidenskab
Studieområde
  • Naturvidenskaber (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat