Keystone logo

27 Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Audiovisuel kommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
  • Audiovisuel kommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Audiovisuel kommunikation

Forfølge en kandidatgrad giver studerende at fortsætte deres studier og opnå et højere uddannelsesniveau. Efter sin eksamen med en kandidatgrad, vil du være bedre forberedt til din karriere og vil være i stand til at hoppe lige ind i en fremskudt position på dit område.

Hvad er en Master i audiovisuelle kommunikation? Feltet af audiovisuel kommunikation omfatter fremsendelse og modtagelse af alle oplysninger, hvilket betyder at det er et stort område af undersøgelsen med mange anvendelsesmuligheder. Studerende, der ind denne form for uddannelsen bør vide, hvordan de gerne vil specialisere sig. Det er muligt at tage kurser i kommunikation teknologi, udsendelse, informationssystemer, webdesign, datalogi, og mere. Undersøgelse er normalt opdelt mellem de teoretiske og praktiske applikationer, med studerende at tage en kombination af begge.

En af de største fordele ved at tjene en kandidatgrad er den øgede lethed ved at finde arbejde.Kandidatuddannelser indehavere er meget mere tiltalende, og kan tjene en højere løn, end det ellers ville være muligt. Derudover kan mere avancerede karriere forfølges og opnået.

Den undervisning og gebyrer forbundet med en kandidatgrad i audiovisuel kommunikation kan variere ganske lidt. Skolen og program, du vælger, vil påvirke, hvad dine omkostninger er. Det land, som du vælger at studere i vil også påvirke dine udgifter.

De karrierer du kan forfølge med en grad i audiovisuel kommunikation er meget varieret. Det er muligt at blive en lydtekniker med en filmproduktion eller indtaste relaterede film positioner. Mere almindeligt, dog audiovisuelle studerende ind i en verden af ​​radio- og blive ingeniør eller tekniker. Nogle virksomheder ønsker en kommunikationsekspert til at hjælpe dem med markedsføring eller sociale medier løsninger.

Tilmeld dig i et audiovisuelt grad kommunikation program til at arbejde hen imod din karriere.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.