Keystone logo

159 Kandidat Programmer i Teknologi Automatisering 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Automatisering
Studieområde
  • Teknologi (159)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi Automatisering

Studerende med teknik, elektronik og kommunikation baggrunde ofte beslutter at fremme deres studier ved at forfølge en kandidatgrad i automatisering. Nogle ingeniørstuderende ønsker at tage det næste skridt fra universitetsstudier mod en doktorgrad. Andre studerende bruger denne kandidatuddannelse til yderligere at fokusere deres studier i teknik med kurser, der vil fremme deres særlige karriere interesser i automatisering og robotteknologi.

Hvad er en Master i Automation? Denne kandidatgrad er en bro til en karriere i automatisering ingeniør eller at ph.d.-studier inden for automatisering og robotteknologi. Ingeniører i robotteknologi er i høj efterspørgsel, og det forventes banen for at ekspandere. Studerende, der ind dette program vil forske robotteknologi og hvordan mekanisering kan anvendes til processer inden for områder som detailhandel, transport, produktion, medicin og luftfart. Dette program omfatter et stort fokus på udviklingsprojekter og uddannelse til at bygge robotter.

Bachelorstuderende interesseret i robotteknologi og teknik gavn af en Master i Automation ved at skærpe deres tekniske færdigheder med et mere specifikt fokus på robot teknologier. Dette program tilbyder dybdegående automation design og udvikling uddannelse, nyttig for avancerede positioner i brancher, der er afhængige af mekanisering. Den forbereder også ingeniører med bachelor-grader til ph.d.-arbejde i automatiserede maskiner.

Udgifterne til kandidatuddannelsen afhænger af institutionen. Programmet tager normalt mellem et og tre år at gennemføre. Studerende interesseret i at forfølge denne kursusaktiviteter bør grundigt forskning hver institution at finde et program, der passer til deres behov finansielle og kursus længde.

Som ingeniører på området robotteknologi er i høj efterspørgsel, Studerende, der fuldføre kursusaktiviteter i automatisering vil have en bred vifte af karrierevalg.Kandidater kan vælge at indtaste forskning og udvikling positioner eller bestyrer automatisering i fabrikker, transportsystemer, store byggeprojekter, militære projekter eller luftfart og rumprogrammer. Automation ingeniører design og styre robotter, der hjælper mennesker, udføre livreddende opgaver i farlige situationer, bygge skibe, kontrollerer trafikken og flyve ubemandede kunsthåndværk, blandt mange andre revolutionære programmer.

Interesserede studerende vil finde flere internationale programmer, der tilbyder en kandidatgrad i automatisering i vores omfattende database. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.