Keystone logo

37 Kandidat Programmer i Teknologi Automatisering Automatisering/autonome systemer 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Automatisering
  • Automatisering/autonome systemer
Studieområde
  • Teknologi (37)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi Automatisering Automatisering/autonome systemer

Studerende interesseret i teknik og automatisering af systemer via programmering ofte vælger at forfølge en kandidatgrad i automatisering / autonome systemer. Dette kandidatuddannelse forbereder ingeniører til at anvende deres færdigheder til automatiseret system design og ledelse.

Hvad er en Master i Automation / Autonomous Systems? En kandidatgrad i automatisering og autonome systemer tildeles for færdiggørelse af et studier program på et felt, der sætter fokus på automatiseret system design og implementering. De kursusaktiviteter er koncentreret om etablering af intelligente systemer gennem robotteknologi og edb-programmering. Studerende i programmet lærer at anvende deres tekniske og computer programmering færdigheder til computerstøttet design og udvikling af mekaniserede processer. Kursusdeltagerne kan forvente omfattende uddannelse på forskning, planlægning og implementering af autonome systemer, der udnytter robotter eller computer-integreret produktion.

Der er mange fordele ved at tjene denne kandidatgrad for studerende fra mange akademiske eller professionelle baggrunde. Graden udvider bachelor eller faglige ingeniør eller informationssystemer viden om robotteknologi og edb-systemer og forbereder deltagerne til en karriere i automatiserede systemer, design og ledelse. Eleverne kan bruge programmet til at skærpe deres færdigheder i et bestemt område af automatisering, der holder deres interesse eller gavner deres karrieremål.

Programmet omkostninger varierer fra universitet. Hver institution har sit eget program krav til pris og varighed, men de fleste programmer tager ca. to år at gennemføre. Kommende studerende bør forskning enkelte institutioners retningslinjer og krav.

Kandidater i den automatiserede systemer ingeniørområdet er i høj efterspørgsel af mange slags organisationer.Studerende, der afslutter programmet er udstyret til at begynde en karriere i fremstillingsindustrien automation og kvalitetskontrol, bioteknologi, arkitektur, industrielt design, medicin, telekommunikation, transportsystemer, luftfart og rumfart teknologi, og mange andre udfordrende miljøer. Karriere i disse områder give studerende til at designe og kontrolsystemer med de bedste metoder til at opnå en effektiv produktion, kommunikation, bevægelse og andre veje til effektivitet gennem automatisering.

Der er mange internationale muligheder for studerende interesseret i denne kandidatuddannelsen. Vores omfattende database kan direkte studerende til institutioner, der tilbyder programmet sammen med yderligere information om krav og varighed. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.